FatmaGLAcar bana ulaşırmısınız 0552 477 86 16
1100 TL Tam Kapanma Yardım Ödemesi Hak Sahipliği Sorgulama Ekranı
Hayırlı bayramlar bursa da olan ihtiyaç sahibi olan arkadaşlar yazsın yardımcı olmaya çalışırım… 0552 477 86 16
Bende de başvuru yaptım geçen sene o bile süreç devam ediyor diyor şimdi bidaha yaptık o da hala süreç devam ediyor diyor
SinasiKayikci
Yaptıpım başvuru 2 yıldır süreci devam ediyor. Aylardır çalışmıyorum nereye başvuracağım bilmiyorum yardımcı olurmusunuz.
Benimde ihtiyacım var ihtiyaç sahibiyim ama bize çıkmadı çıktıysada bize söylemediler öğreniyorum gidip baktıgımda da bişey çıkmıyo belediye sadece kendi yakınlarına yardım ediyo 2 çocugum var ne yapabilirim
FilizDnmz iletişim?
2 kizim var biri 3 biri 1 bucuk yasinda. onlara bez ve mama destegi istiyorum . kayinbabamla birlikte yasadigimiz icin emekli aylogindan dolayi bana destek cikmadilar. kayinbabaminda hic bir destegi yok. esim calismiyor. sadece bez ve mama istiyorum lutfen destek olun
Busra42 slm iyi aksamlar
raziyesahiin01 ben olurum da bacim adana da olsan yardimci olurdum
Yardım parasını nasıl alabiliriz.
Baswuru yaptım ONAYLANDI diyor napmam lazım
AydnArslan adana da yasiyorum zaten.
raziyesahiin01 tmm bacim pazartesi bana ulas yanlis ta anlama aklina da kotu bisey de gelmesin hatta soyle yapalim eniste bana ulassin sizde gelin beraber hastaneye gidelim size bez ve mama yazdirayim tanidik doktor var
NurdanKeskin pazartesi ptt git ordan alirsin
Veya sana orda der ki evine git getirirler
1100 TL bana yattimi süreç devam ediyor yaziyo
AydnArslan esimin gelecegini sanmiyorum. suan mersindeyim zaten gelme gibi bi ihtimalim yok . ama niye hastaneye gidocez onu anlamadim
Bez ve mama demistiniz ya her ikisini tanidik doktor var ona yazdiracam