05550360635 Ercanelik zannedersem özel çocuğumdan aldığım maaş için bana vermiyorlar o benim hakkım çocuğumun ihtiyacını karışlıyorum ama genelde devletin vicdanı yok vermiyorlar
Mecnur Lütfen yardıma ihtiyacım var çalışmıyorum 2 çocuk annem babam babaannem ve kardeşime bakıyorum kiracıyım çok ihtiyacım var lütfen destek olun
GamzeBbrek Üniversite öğrencisiyim bir defalık yardım talep ettim bin kere hiçbirine dönüş olmadı. İnşaallah banada çıkar 1100 tl inşaallah
Ouzhanks97 Askerdeyim ailemin durumu iyi degil askeriyenin verdigi 150 lirada hic bi işimi görmüyor ailemden para isteyemiyorum bu yazıyıda komutanim sagolsun onun sayesinde yazıyorum sürec halen devam ediyor diyor inş cözüm bulunur
IpekKoar Eşim cezaevinde durumum yok 3 çocuğum var çok zor geciniyorum elektrigimi kestiler faturalarimi oduyemedim 4 sefer başvuru yatigim halde hepsi kapsam dışı geldi adeletmi şimdi bu
NecatfulyaEfe akince93 surece devam ediyor diyor durumu iyi olan kişiye cıkıyor bizim gibi insanlara cıkmıyor adalet mi bu herzaman aynı surec devam ediyor
muratakrl Merhaba 7 kere başvurdum hala süreç devam ediyor bu nasıl iştir acaba öncelik zenginlerinmi acaba 🤔
YurdaglKaya Ercanelik kaymakamlık sanki Çok sokuyor içeri telefona bile açmıyorlar korona yüzden kimseyi içeri sokmuyor güvenlik telefonu bile açmıyorlar 1000 kere aradim
05550360635 Daha öncede yazdım ama yardımcı olacak birileri var mı çocuklarımın ihtiyacımı karışlamak için