• 1100 TL Tam Kapanma Yardım Ödemesi Hak Sahipliği Sorgulama Ekranı

KENDİM 6 ÇOCUK ANNESİYİM EVİM KİRA MADDİ MANEVİ YARDIMIMA İHTİYACIM VAR EŞİMDEN BOŞANDIM VE ÇOCUKLARIMLA PERİSANIM VE ELEKTİRİK KİRA YETİSEMIYORUM VE EVIMDE YEDIRCEK YEDİRECEK COCUGUMA ALÇAK DURUMUM YOK KORONA YÜZUNDEN CALISAMIYORUM HASTALIK VAR DIYE KİMSE IŞ VERMİYOR ÇOCUKLARIN ZOR DURUMDA YETİSEMİYORUM ALLAH RIZASI İÇİN YARDIMINIZI ARZ EDIYORUM SİZDEN ALLAH RIZASI İÇİN YARDIMINIZI ARZ EDIYORUM 😭😭

Ben koceli körfezden otoruyorum iki sene önce kaza yaptim3 çocuk babasiyim kirada oturuyorum çalışıyorum ama pilatin takılı olduğu için ağrılarım oluyor ondan dolayı ise. Gitmiyorum bazen o yüzden çok zor durumdayım yinede. Herşeye rağmen. Allah’ıma skurler olsun. Umarım bir yardım eli uzanacak banada amin

Süreç devam ediyor diyor iki başvuru yaptım napmak lazim

Benimde ihtiyacim var ama hic bir bilgi alamiyorum e drvlete bakiyorum hic bir sey gorunmuyo

Babam engelli annem kanser evin tek çocuğuyum evimi zor geçindiriyorum yardım parası da yatmıyor yardım edebilecek olan varsa duacınız olurum

1 yıldır başvuru onay süreciniz devam ediyor diyor yeni başvuruda yapamıyor ihtiyacı olmayan herkeze dağıttınız ben anlamadım bu destekten birşey

Valla hi kirada oturuyorum 1100 tl lik yardım gerçekten çok iyi olacak başvuru yaptık ama süreç devam ediyor diyor lütfen yardım edin

2020 /10/25 pandemi destek başvurusu yapmıştım ama süreç hala devam ediyor çok zor durumdayım tam kapanma yetmez mis gibi babam kovit nedeniyle hastanede yatıyor bu paraları nasıl alıyorlar paraları bilmiyorum ama ben ne başvuru yapa biliyorum ne birşey 2020 /10 /25 den beri süreç devam ediyor şimdiye kadar hiç bir yardım da alamadık askerlik yaptım ondan da aliyem yardim parası alamadı önemle rica ederim

akince93 merhaba yardım bekliyirum 5 kişiyiz ve calismiyiruz yardimuziniza ihyacimizz var

EmreAkda valla biz gibi gerçekten magdur garibanlara yardım ederseniz seviniriz bazılarıda almak için herşeyi söylüyo biz ihtiyaç sahipleri alamıyoruz bize yardım eli uzatın nolur

Beşkısilik bir nufusum birde küçük çocuğum var sütünü dahi almakda zorlanıyorum kiram ve faturalarımi ödeyemiyorum birde bacağındam sakadim zor durumdayım

Geçen sene başvurdum hala süreç devam ediyor yazıyor. Bilgi alabileceğim bir yer var mı acaba. Neden bu şekilde çıkıyor