Kiramı yatıramıyorum yardımcı olun lütfen
1100 TL Tam Kapanma Yardım Ödemesi Hak Sahipliği Sorgulama Ekranı
Hâlâ süreç devam ediyor maddi yardım istiyorum ve ailemden ayrı kirada yaşıyorum
Maddi olarak da ciddi anlamda ihtiyacım var 6 çocuk annesiyim evim kira ve kendim temizliğe gidiyordum korona dolayından kimse çatmıyor hastalık olur diye çocuğunda çalışmıyor ve maddi manevi DESTEKKK bekliyorum elektirik şu
Çocuklarıma giysi bile alamadım ayakkabı bile alamadım bir evime tavuk ne onu bile alamadım ve çocuklarım ağladı bir kelime cvp bile veremedim allah rızası için yardımınızı arz ediyorum alanlar aldı ben alamadım ilk seyasta ne verdiyseniz o nolur sesimi duyun kardeslerim
HaticeHerkel Rabbim yardımcınız olsun zor bir Süreçten geçiyoruz hepimiz.
NOLUR YARDIMCISI OLUN ALLAH RIZASI İÇİN YARDIMINIZI BEKLİYORUM KARDESLERIM ÇOCUKLARIM PERİŞAN DURUMUM PERİŞAN HALDEYİM ÇALIŞANIM YOK VE EVIM KİRA MADDI MANEVI DURUMUM YOK NOLUR SESİMİ DUYAN YOKMU BENIM TEK RİCAM ALLAH RIZASI İÇİN YARDIMINIZI ESİRGEMEYİM
ugurseker1907 allah razı olsun kardeşim
Kas hastası engelli bir prensesim var.. aylık sadece mama ve ilaç parası 500 TL yok buluyor.. asgari ücretle tek çalışanım. Bu kapanma yardım parası benim gibi kişilere çıkmıyor sanırım.. kirada oturan engelli bireyi olan asgari ücretle çalışan kişilere vurmuyor.. Gelen Allah’tan gelsin…
Lütfen cevap yazın Süreç Devam Ediyor konusu nedir. Yatmıcaksa bilgilendirilmek istiyorum bu konuda.
- Düzenlendi
akince93 selamun aleyküm oncelik bu bayram günü yardım iatiuorum sizde ablam esinden ayrıldı ve 1 bucuk aylık cocuguyla bizde kalıyo onun bakımını biz usylendik bende pandemi ve kapanmadan dolayı calısıyorum uokmu yardım edecek birisi en azından bez mama parası cıksın
552 ⁷81 34¹0.
Desteği hala bekliyorum çalışmıyorum ihtiyacım var
MaviErgn merhaba nerde oturuyorsunuz yazarsanız iletişime geçelim
Bende geçen sene başvuru yaptım hala başvuru sürecim devam ediyor diye
Koceli körfezden
Ekranda süreç devam ediyor diyor tam bir sene oldu alanlar 3 sefer alıyor
Bende yardim istiyorum kis ayindan beri 7 aylik cocugumla sokakta kaldim
KENDİM 6 ÇOCUK ANNESİYİM EVİM KİRA MADDİ MANEVİ YARDIMIMA İHTİYACIM VAR EŞİMDEN BOŞANDIM VE ÇOCUKLARIMLA PERİSANIM VE ELEKTİRİK KİRA YETİSEMIYORUM VE EVIMDE YEDIRCEK YEDİRECEK COCUGUMA ALÇAK DURUMUM YOK KORONA YÜZUNDEN CALISAMIYORUM HASTALIK VAR DIYE KİMSE IŞ VERMİYOR ÇOCUKLARIN ZOR DURUMDA YETİSEMİYORUM ALLAH RIZASI İÇİN YARDIMINIZI ARZ EDIYORUM SİZDEN ALLAH RIZASI İÇİN YARDIMINIZI ARZ EDIYORUM
akince93 başvuru yaptım tam bir sene oldu
Ben koceli körfezden otoruyorum iki sene önce kaza yaptim3 çocuk babasiyim kirada oturuyorum çalışıyorum ama pilatin takılı olduğu için ağrılarım oluyor ondan dolayı ise. Gitmiyorum bazen o yüzden çok zor durumdayım yinede. Herşeye rağmen. Allah’ıma skurler olsun. Umarım bir yardım eli uzanacak banada amin
Ne yapmam gerekiyor
Süreç devam ediyor diyor iki başvuru yaptım napmak lazim