• 1100 TL Tam Kapanma Yardım Ödemesi Hak Sahipliği Sorgulama Ekranı

Iki yildir yaziyoruz alamiyiruz evi parasi arasi olanlar aliyor bi isciler mi alamiyor adelet mi bu

Evim kira eşim işsiz sabıka kaydı olduğu için işe giremiyor iki tane oğlum var ikiside okuyor hiç bir yerden gelirim yok lütfen yardım edin

akince93 ben başvurdum ve başvuru süreci devam ediyor yazıyor bunu sebebi nedir üstelik 6 7 gündür böyle?

akince93 ne sigorta ne işim var ama bu yardım banada çıkmadı

Öğrenciyim borç harç yardım edebilecek biri var mı

Kiramı yatıramıyorum yardımcı olun lütfen

Maddi olarak da ciddi anlamda ihtiyacım var 6 çocuk annesiyim evim kira ve kendim temizliğe gidiyordum korona dolayından kimse çatmıyor hastalık olur diye çocuğunda çalışmıyor ve maddi manevi DESTEKKK bekliyorum elektirik şu
Çocuklarıma giysi bile alamadım ayakkabı bile alamadım bir evime tavuk ne onu bile alamadım ve çocuklarım ağladı bir kelime cvp bile veremedim allah rızası için yardımınızı arz ediyorum alanlar aldı ben alamadım ilk seyasta ne verdiyseniz o nolur sesimi duyun kardeslerim

NOLUR YARDIMCISI OLUN ALLAH RIZASI İÇİN YARDIMINIZI BEKLİYORUM KARDESLERIM ÇOCUKLARIM PERİŞAN DURUMUM PERİŞAN HALDEYİM ÇALIŞANIM YOK VE EVIM KİRA MADDI MANEVI DURUMUM YOK NOLUR SESİMİ DUYAN YOKMU BENIM TEK RİCAM ALLAH RIZASI İÇİN YARDIMINIZI ESİRGEMEYİM

Kas hastası engelli bir prensesim var.. aylık sadece mama ve ilaç parası 500 TL yok buluyor.. asgari ücretle tek çalışanım. Bu kapanma yardım parası benim gibi kişilere çıkmıyor sanırım.. kirada oturan engelli bireyi olan asgari ücretle çalışan kişilere vurmuyor.. Gelen Allah’tan gelsin…

Lütfen cevap yazın Süreç Devam Ediyor konusu nedir. Yatmıcaksa bilgilendirilmek istiyorum bu konuda.

akince93 selamun aleyküm oncelik bu bayram günü yardım iatiuorum sizde ablam esinden ayrıldı ve 1 bucuk aylık cocuguyla bizde kalıyo onun bakımını biz usylendik bende pandemi ve kapanmadan dolayı calısıyorum uokmu yardım edecek birisi en azından bez mama parası cıksın
552 ⁷81 34¹0.

Bende geçen sene başvuru yaptım hala başvuru sürecim devam ediyor diye

Ekranda süreç devam ediyor diyor tam bir sene oldu alanlar 3 sefer alıyor

Bende yardim istiyorum kis ayindan beri 7 aylik cocugumla sokakta kaldim