• 1100 tl yardım desteği

110 tl yardım istiyorum çok ihtiyacım var ünüversite öğrencisiyim hem çalışıp hem okuyordum bu pandemi nedeniyle çalışama olanağım da kalmadı ailemin maddi durumu iyi değil yardımcı olunuz lütfen

Dogcak çocuğum var lütfen yardim edin

1100 tele yardım istiyorum durumum hiç yok çok ihtiyacım var

Maddi destek istiyorum eve bakamayacak durumdayım

2 yildir ıssızım 1100 tl yatdimdan ben de faydalanmak istiyorum o kadar basvuru yaptim gelmedi cik ihtiyacim var ustelik ye evim kira h

Ben 4 çocukla eşi tarafından terk edilmiş ev kadınıyım devlet yardımından hiç faydalanamadım lütfen bu defa bana yardım edin çok zor durumdayım

Maddi desteğe ihtiyacım var

Çok ihtiyacım var nişanlıyım babam sadece bir emekli maaşı alıyor 1500 hemde kredisi var onu ödüyor hem evi gecindiriyor çeyiz almam gerekiyo evimizi bile zor gecindiriyor acil yardm edin lutfn.😭

Maddi desteğe ihtiyacım var başkanım lütfen yardımcı olunuz Allah aşkına ev kirasını vereyim rahat edeyim lütfen ne olur başkanım 05520246396 :

Maddi destekge ihtiyac var10 aylik bi oğlum 3de kizim var esim 5 aydır çalışmıyor kirami ödeyemiyor zor durumdayım

7 gün sonra

Benimde pandemi adıyla dağıtılan paraya ihtiyacım var

Çalışmıyorum benimde ihtiyacı m var

Ben çok başvuru yaptım ama reddedildi kendi yandaşları 3 partiyi aldılar etrafımda o kadar zengin varmı siz nasıl alamadiniz diye alay konusu olduk önemli değil Mansur başkan gerekeni yapacak sabırsızlıkla bekliyoruz o günü saygılar.

Evim kira 3 aydır calısamıyorum bende bu yardımdan faydalanmak istiyorum ilgililerin dikatine teşekürler şimdiden

Yasaktan ötürü çalışamıyoruz.krediler var ödeyemedik

Bende hep basvuruyorum olmuyo neden bizi kimseler gormuyo evim kira 3 çocuğum var gecinemiyorum kirami odeyemiyorum