Dort cocugum var yardim istiyorum
1100 tl yardım desteği
Geçen yıl başvuru yaptım hala surec devam ediyor etrafımda ihtayci olmayan herkes aldi hiç bir şeyim yok çocuğum var zor durumdayız ama yinede alamadim
Maddi destek istiyorum
Maddi destek istiyorum
Ikı kızım var evim kira ödeyecek durumum yok isterseniz gelin görün evimi ne olur yardım edin bana ne olur önce allah sonra sizden istiyorum pazardan yerden topladığım sebze leri yediriyorum ne olur lütfen
Maddi konuda yardım edin lütfen durumum yok duyun sesimi
#8AYLIK BEBEGİM VAR BU PANDEMİ SÜRECİ BİZİ MAHFETTİ ZOR DURUMDA KALDIK LÜTFEN MADDİ DESTEK İSTİYORUM MADDİ DESTEK OLMASA BİLE BEBEGİM İÇİN GIDA KIYAFET DESTEGI İSTİYORUM hayatdonmez7@gmail.com lütfen ulaşın Gmail hesabımdan
Sigortası olmayanlar hiç birseyden faydalanma şansı yokmu
Bende Yardım almak istiyorum Çok ihtiyacım var Yardım cı olurmusunuz
Sigorta var ama aldığım mağaş yetiyor
KİRADA OTURUYORUM KUCUK BEBEGİM VAR BEBEGİME BAZEN SUT ALAMİYORUM ESİM YENİ ASKERDEN GELDİ YETİSTİREMİYOR PANDEMİ BİZİ MAHVETTİ SİZDEN YARDİM TALEP EDİYORUM
Kirada oturuyorum iki kızım var bende yardım talebinde bulunmak istiyorum
Maddı destek yardımı ıstıyorum çok ıhtıyacım var
110 tl yardım istiyorum çok ihtiyacım var ünüversite öğrencisiyim hem çalışıp hem okuyordum bu pandemi nedeniyle çalışama olanağım da kalmadı ailemin maddi durumu iyi değil yardımcı olunuz lütfen
Dogcak çocuğum var lütfen yardim edin
1100 tele yardım istiyorum durumum hiç yok çok ihtiyacım var
Maddi destek istiyorum eve bakamayacak durumdayım
2 yildir ıssızım 1100 tl yatdimdan ben de faydalanmak istiyorum o kadar basvuru yaptim gelmedi cik ihtiyacim var ustelik ye evim kira h
Ben 4 çocukla eşi tarafından terk edilmiş ev kadınıyım devlet yardımından hiç faydalanamadım lütfen bu defa bana yardım edin çok zor durumdayım
Maddi desteğe ihtiyacım var