Faruk99 akince93 yılbaşından beri reklam izliyorum ve bir sürü kişi reklam izliyor masraflar çıkmadı mı yani her 5 dk bir reklam çıkıyor zaten uygulamada sitede de reklam var neyse ben siliyorum zaten hoşcakal
akince93 Aziz12 belli değil. onun çalışması için uygulamanın belli bir kullanıcıya ulaşması gerekiyor. henüz o kullanıcıya ulaşılmadı.
pikachu1 akince93 peki ilk 10 bin olana hediye çeki vericektiniz onun için neyi bekliyoruz mesala gelmiş olan birşeyi kaldırıp düzenlicez dediniz 2 3 haftadır gelmedi ?
pikachu1 akince93 2 3 ay mı token falan değil ki bu sizin elinizde olan birsey gelmişken kaldırıp tekrar 2 3 ay bekletmeniz ne kadar doğru o kadar biriktirmek için uğraştım ben şimdi 2 3 aya herkes 10bin puan yapacak ilk biriktirenin hiçbir önemi kalmıcak?
akince93 pikachu1 merak etmeyin kimsenin emeğini boşa çıkartmam. sizin uygulamada ve forumda vakit geçirdiğinizi görüyorum. zaten öncelikli sırada olursunuz. bir de 10 bin olmaz 100 bin olur. sayılar örnektir.
pikachu1 akince93 sormayın diyorsunuz ama bugün yarın demiştiniz 1 hafta oldu hocam buda mı yine ertelendi?