• Pararix
  • Pararix Para Kazanma - Yenilendi

akince93 bir anda olsun demedim ki Bayadır güncellenmesine rağmen halen hicbirsey yapamıyoruz ondan dedim

5 gün sonra

pikachu1 evet. ödüller verilecek. yalnız hediye çeki vs olacak. direkt para olarak imkansız onu baştan belirteyim.

akince93 paradan ziyade hediye çekini tercih ediyorum zaten sorun yok peki ne zaman gelicek belli mi ?

pikachu1 reklam sınırlandı. bu da uygulamanın para kazanmasını engelledi. para kazanmazsa hediye kodu vermek imkansız. bir de uygulama geliştirilecek. oyun vs eklenecek.

6 gün sonra

akince93 iyi bayramlar abi oyun ekleme ne zaman yapılacak yada 10 bin puan olan 1.000 TL alacaktı onu düzenlicez dediniz ama geri getirmediniz o ne zaman gelir?

Faruk99 2 oyun eklenecek. 1000₺ ödülü de biraz gecikecek gibi duruyor.

ben nerden video izlicem anlamadim ya da nasil yapay zekayla konsuucam bakiyemde gozukmuyor bir yerde web sitesinden giryorum

ademix pararix para kazanma uygulamasından yapabilirsiniz.

Kac ay oldu ya ocaktan beridir bekliyoruz

Aziz12 evet baya oldu bekliyoruz ama yapacak birsey yok umarım güzel birseyler olur.

pikachu1 uygulamaya eklenecek. ben de güzel bir şeyler umuyorum. bol bol ödül dağıtalım ki daha fazla kişiye ulaşalım.

5 gün sonra

akince93 ben uygulamayı bayadir girmiyorum halen birşey alamıyoruz herhalde demi abi