Memok akince93 abi öneri:e-pin kodları vb. Eklersen daha fazla yüklenir uygulama ve bir öneri daha migros veya Yemeksepeti indirim kodu gelebilir. Yeni güncelemeni dört gözle bekliyorum güncelleme gelmeden önce markete noldunu solermisn bide
akince93 Memok daha farklı bir şey olacak. market kaldırıldı güncelleme gelecek diye. teşekkür ederim önerin için.
ssos akince93 abi merhaba önerı yapmak ıstıyorum bu uygulamanın discord serverı olabılır ve bu serverde yt vıdeo çekenler ozel odul verılebılır reklam için ve discord serverında çekiliş olabilir
akince93 ssos discord daha çok oyuncuların kullandığı platform ama kullanıcı sayısı fazla olursa discord açarız tabi.
akince93 Faruk99 hepsi burada olmaz sanırım. amazon, google play veya app store olabilir. kesin değil ama.
akince93 Güncelleme yapıldı. Google ve iOS markete yükleniyor. Güncellemelerden haberdar olmak için bu konuyu takip edebilirsiniz.
Memok akince93 günde iki reklam diyor tıklama yok reklam izlenmiyor ve sadece try ile yokken alınıyor abi lütfen yardım et