Sıradan okul gününde sinif arkadaşlarımın bazıları kitab okur , müzik dinler ,bazılarıda şarkı söylerdi . Bense başımı çalışma masama koyarak geleceyim hakkimda düşünüyordum. Birden uykuya daldım ve hayatımda görmediyim bir insanla görüşdüm .Aslinda her şeyin rüya olduğun anlamışdım. Bu adam rüyamda beni kolumdan tutub bir labirentin içinde gezdirdi.İlk başlanğıcda çok korkdum . Amma bu Adam Bana seni biriyle tanışdıracağım dedi.
Ben: nereye ve kime gidiyoruz?
Adam: yakında anlayacaksın . Dedi rüyamdakı amca
Sonra bu Adam kolumdan tutub bekledi . Bak seninle bir anlaşma yapicam.
Ben : ne anlaşması
Amca : bak 10 dan geriye sayıcam. 10 sanie içerisinde eğer söylediĝim adami bulamazsan seni öldürürüm.
Ben: Ben ilk dafa buraya geliyorum. O kişini nereden bulacağım .
Ben : Neden sadece ben ? neden baskaları değil?
Adam geri sayıma başladı .9 ,8..,6…. Ben labirentin içinde ölmemek için koşuyordum.Ve son anda uyandım. Uyandıĝimda ter - su içindeydim .Çok korkmuşdum.
Ben: bu Sadece rüya söyleyib geçişdirdim. Olivia Öğretmenimiz sınifdaydı. Sade bir tebesümle bize seslendi .çocuklar bu gün nasılsınız? Her kes bir ağızla iyiyiz Öğyetmenim söyledi ….ders bitdikdən sonra herkes evine gitdi. Ben çikmaya hazırlanırken diger sınıfdan çiğlik sesi geldi. Bu kız çığlığıydı. Hemen koşmaya başladım.Ancak çığlık sesi birden kesdi. Sınıfa girdiğimde şoka girdim .Ağlamağa başladım. Bu benim en yakın arkadaşım, kardeşim gibi gördüyüm biriydi.