hazalkaya akince93 fiyatlar ne kadar böyle kalacak uygulamayı yeni indirdim yazılanlara göre zor alınabiliyormuş hediye kartları
hazalkaya akince93 40 gün 50 TL için uğraşacak değilim tavsiye üzerine indirmiştim gerek yok iyi günler
Yigitkaptan akince93 usta ben birazdan 799 olan şeyi aldım 40 gün uğraşarak bu fiyatlar ne böyle gözünü seveyim bir de bi daha 40 gün biriktirmeye calışşam alınmıyor daha önceden alınmış diyor bari 25 TL hediye çeki falan getirin 100 pararix puanına bu ne böyle
akince93 Yigitkaptan arkadaşım ben size milyonlarca dolar kazanacaksınız demedim ki. yukarda belirttim zaten hediye çeki verebiliyoruz sadece. reklamdan gelen kazancı vermeye çalışıyorum zaten. yukarıda yazılanları düzgün okuyun.
Yigitkaptan akince93 ben dolar kazanalım demiyorum zaten ama 50 TL alabilmek için 40 gün uğraştım diyorum ve biraz indirim yapın diyorum olay bu Akın
akince93 hazalkaya kullanıcı sayısı artarsa indirim geliyor. uygulama fazla gelir elde ederse dağıtmaya çalışıyoruz.
hazalkaya akince93 25 TL amazon varmış eskiden onu getirseniz olmaz mı tekrardan 100 yada 50 pararix puanına alınabilirse çok iyi olur