• Maddi Destek Hakkında

Kapsamdisi yaziyor basvuru yapamiyorum maddi destek istiyorum

akince93 engelli aileleri ne bu yardım yapılacak mı acaba evde bakım maaşı alıyorum

akince93 bnde aynı 2sene oldu süreç hala devam ediyor diyor ne bitmez süreçmiş böle altında evi arabası olan insanlar herşeyden yararlanırken Bizim gibi ihtiyaç sahipleri faydalanmak için çaba sarf ediyor yazık degilmi bu insanlara adelet bunun neresinde birde tvye çıkıp muhtaç olan kardeşlerimize yardım edecez diyolar doğru yardımcı oluyorlar başvuru formu doldurmaları için yardımcı oluyorlar gerisi palavra

akince93 merhaba ben geçen sene bir kez aldım ama benim ikinci başvurum hala askıda. Bu söylenen yardıma şuan benimde çok ihtiyacım var ama başvurı bile yapamjyorum direk e devlete yönlendiriyor malesef orda da bu sayfaya giremiyorum bilgisi olan varmı ne yapmak gerek

NefisePolat postaneden gidip bakman gerek adina yatmistir banada oyle oldu

OlcanOzpolat bu garibanlarında yuzu guler sıra onlara gelir gorun işte bu durumları neyse bu işler parayla değil sırayla ne diğimki hakkımı helal etmıyorum ben

Destek yardımı istiyom çok ihtiyacım var

akince93, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

BuseDemir ihmm ne guzel bakis acisi ileri koah hastasi yatalak bi annem var ve calismiyorum ona bakmak zorundayim kirada oturuyorum gecen sene aldigim toplam 2000 tl mi batti bacim senin gozune ayiptir ben keyfi yemedim o parayi kirami odedim birdaha sakin on yargili davranma sen yatalak solunum cihaziyla yasayan birine bakmanin yukuni bilebilirmisin beeeeeeeeeeee

burda kimse kimseyi bilemez önyargılı değil kullandığınız kelimeler yanlış anlaşılmaya vesile olmuş ve herkesin yardıma ıhtıyacı var ki kimi kimden ayıracaksın

BuseDemir o halde soyle bi bosey diyeyim uzerinixde bi miras tarla veraset ev yani kayitli tlfon bile durumunuzu arti gosterir devlet bunlara dikkat ediyor eger sonucunuz red geldiyse mutlaka bisey vardir ona vermis bana vermemis olayi olmuyor herseyiyle bakiyorlar . Umarim bu fazdan sizde yararlanirsiniz Bayan!

DeryaTuran genç yaşta ben devlete borçlandım hanımefendi tek sız zor durumda değilsiniz ustume hıçbirsey yok okul bittikten sonra karın tokluğuna çalışmış olucam neyse kimse kimsenin derdini bilemez allah yar ve yardımcınız olsun allah acil şifalar versin

16 gün sonra

Allah askina biri birsey desin yardim etsin o kadar basvuru yaptim maddi destek icin kapsam dışi diyo gecen yil biz bize yeterden 1000 tl aldim esim yok bi kizimla yasiyorum neden bu yardimdan yaralanamiyorum evim kira ev temizligine giderek gecimimi sagliyodum sigortam yok isim yok gelirim yok bi cocuguma bakmak icin ayakda durmaya calisiyorum neden bu yardimdan herkez faydalandi da ben yaralanamadim yarfim edin allah rizasi icin ya