HidayetAfyonlu Cok acil ihtiyacim var kirami veremedim 2 aydir esimden ayriyim ikitane cocuguma bakmak sorundayim litfen yardim ci olrsaniz sevinirim
Altintoz E devletten. Başvurumuz kabul olmuyor aileden faydalanan var diyor benim evim ayrı ama bende alamıyorum
SedaYavuz akince93 3cocugum var eşimden ayriyim çalışamıyorum engelli raporum var yardıma ihtiyacım var
RojdaCakmak Bir kızım var 2 buçuk yaşında sağlık güvencem yok işsizim mağdurum maddi destek istiyorum bilgilerinize arz ediyorum
BuseDemir yardım almak için zengin olmak lazım arkadaşlar…. düzen böyle 101 kez basvuru yaptım yok yani illa zengin mi olalım anlamadım ki
TolgaKarakus BuseDemir zaten hep zenginlere veriliyor cok denk geldim 3 kez alan bile var kardesm bizi kimse gormez
OlcanOzpolat Şahsen bende senin durumundayım yani bize destek çıkan yok garibanın yüzü gülmez kardeş.
BuseDemir OlcanOzpolat bu garibanlarında yuzu guler sıra onlara gelir gorun işte bu durumları neyse bu işler parayla değil sırayla ne diğimki hakkımı helal etmıyorum ben
DeryaTuran akince93 ben gecen sene ramazanda ve kurban bayraminda aldim yardimi 3cu fazdan aldim . Benim merak ettigim sey su 3cu fazlar tekrar alicakmi ???
BuseDemir DeryaTuran sen daha ne istiyorsun allasen sen çıksana aradan hakka gırıyorsun 3 ne demek oha ya