Selamlar, yine hiçkimsenin okumadığı şöyle bir göz gezdirdiği gündem konularıyla karşınızdayım. Bilmeyenler için gündem konularını derleyip her gün yazıyorum. Eğer sizin de eklemek istediğiniz bir şey varsa siz de yazabiliyorsunuz. Ancak şu ana kadar yazan olmadı 😃 o yüzden yazıya hiçkimsenin okumadığı gündem konuları diyorum. Neyse gündem yine bugün çok enteresan.
Starbucks kahve fiyatlarına zam yapmış. Bence şu ana kadar gördüğüm en insaflı zammı Starbucks şirketi yaptı. Şaka bi yana adamlar en kaliteli kahveyi en uygun fiyattan satıyor. Yalansa yalan diyin.
Orman Genel Müdürlüğü işçi alımları var bunun için iş ilanları kısmına bakabilirsiniz.
Bugün NFT google trendlerde en çok aratılanlardan birisi olmuş. NFT nedir? konusuna bakabilirsiniz. Burada gerçekten çok yararlı videolar ve bilgiler var.
Akp gençlik kolları başkanı sahur görüntüleri paylaşmış. Sosyal medyada çok konuşuldu.
Kılıçdaroğlu: Cumhurbaşkanı adayı olarak bir CHP’liyi önermesine memnun oldum. demiş. Ben de memnun oldum açıkçası.
Cemal Kaşıkçı davası Suudi Arabistan’a devredilmiş.
Gündemde İBB zamları var. İBB sözcüsü şöyle bir açıklama yapmış.
Burada bahsettiğim Instagram’da açılan “ogretmenler.cift” hesabı ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı tarafından soruşturma başlatılmış. Yani ortada bir sıkıntı varsa çözülsün ancak orda da dediğim gibi kıçı kırık bir instagram sayfasından eş aramak çok saçma.
“2017-2021 arasında evden hırsızlık tüm Türkiye’de yüzde 42 azalmıştır. Yankesicilik ve kapkaç, aynı periyotta tüm Türkiye’de yüzde 70 azalışla 27 bin 881′den 8 bin 470′e düşmüştür.” demiş Süleyman Soylu.
GTA 6 2024 başında piyasaya çıkabilirmiş. Webtekno'nun haberine göre.
Neyse gündemde yer alan konular bugünlük bu kadardı. Starbucks’a zam gelince tadım tuzum kalmadı 🙁 okuduğunuz için teşekkürler. Eklemek istediğiniz bişey varsa yazabilirsiniz.