Selamlar. Bugünün gündemle alakalı gündem başlıklarını derlemek istedim. Sizin de eklemek istediğiniz varsa tartışmanın altından yanıtlayabilirsiniz.
Dolar 14,65
Euro 16,35
Altın 911
Google trendlere baktığımda en çok üç kız kardeş dizisi ve survivor kim elendi sorusu var. Ben izlemediğim için bilmiyorum. Ayrıca Brezilya dünya kupası elemelerini rekorla tamamlamış.
Yılmaz Vural Sakaryaspor’la anlaşmış. Ayrıca Polonya’nın gittiği dünya kupasına biz gidemiyoruz… Üzücü. Neyse.
Ayrıca AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu önemli açıklamalarda bulundu. Akbaşoğlu “Değerlendirmeler yapılarak 1 Temmuz’da Memur ve emeklilere maaş artışı yapılacak. Bu bağlamda asgari ücretli kardeşlerimizin durumu da ele alınacak” dedi.
3600 ek gösterge konusunda da bu yılın ilk yarısında Temmuz ayında yasal çalışmanın ortaya çıkacağını belirten Akbaşoğlu “EYT’li kardeşlerimizle ilgili ne yapacağımızı bu yıl açıklayacağız” dedi.
Mazota 88 kuruş indirim bekleniyormuş.
BionTech, 2021 yılında 10,3 milyar euro net kar yapmış. İyi aşı sattılar 🙂
İngiliz bi gazeteci çöp poşetine gps koymuş. 3 tanesine. 2 tanesi Adana’dan çıkmış. Yazık cidden.
Fırıncılar odası ekmeğe bayramdan sonra zam gelebilir demiş.
Jim Carrey, Will Smith’in tokatı ile ilgili konuşmuş.
“Will Smith ödül aldıktan sonra herkesin onu ayakta alkışlaması mide bulandırıcıydı. Hollywood gerçekten omurgasız.”
Aynen öyle katılıyorum.
Talas Kaymakamlığı ve Belediyesi aldığı karar ile Ramazan davulu çalınmasına izin verilmeyeceğini açıklamış. Bu gelenek son bulursa üzülürüm. Mani okuma falan iyiydi ya?
Memleket Partisi Parti Sözcüsü Prof. Dr. Gaye Usluer “Seçim güvenliği için, parmak boyası yeniden hayata geçirilmeli” demiş. Bence parmak boyası gayet mantıklı bir uygulama.
Ticaret Bakanlığı, Katar’a 2,5 milyon küçükbaş canlı hayvan ihracatı yapıldığına dair konuşulanları yalanlamış. (Vaziyetcomtr) Yani ben vaziyette okudum.
Gündem notları bu kadardı. Kripto paralarla ilgili ayrı bir tartışma konusu başlatacağım. Sizin de bildiğiniz gündem maddeleri varsa yazabilirsiniz.