Ben yaklaşık 3 yıldır işsizim evim arabam yok benden kat kat iyi durumdaki insanlar 2 kez pandemi yardımı alırken bana 1 kez bile çıkmadı. Dahası üniversite zamanında aldığım kyk geri ödemeli kredi de maliye ye düşmüş hayır iş var da biz mi ödemiyoruz pandemiyi bahane etmesin kardeşim kimse bana iş uok idtihdam yok zengin ve yalakaların her işi tıkırında yürüyor dürüst ve namuslu insanlar yoksullukla cebelleşiyor. Sonra kendimizi kandırıyoruz her sene yine yeniden önümüzdeki sene diyerek.
Erdoğan Tam Kapanmada Maddi Destek Paketini Açıkladı
Bir yıl oldu baş vurali da çıkmadı maddi durumum iyi değil iki çocuk var lütfen bana da yardım edin lütfen
İnşallah çıkar
Ben gecen sene basvurdm hayla alamadım yardim parası kiradayim 2 çocuğum var süreç devam ediyor diyo hayla çıkmadı sigortasız olmadığı halde hala çıkmadı yardim istiyorum
Daha önce aldım 1000tl şimdi herkes almış ben alamadım 3 çocuk babasıyım kiraciyim asgari ücretle çalışıyorum
akince93 ibb den isten çıkarıldim 6 aydır işsizim 17 yılik tazminatını da vermediler adliyelik durumdayım evim.kira banada yardım edermisin 2 çocuk 3 ay kira birikti
Bende de 1 yıldır sürec devam ediyor yazıyor ve hıc bir destgı yok
DeryaDalba e Devlet’te gözükmüyor mu
Benim durumum kötü lütfen destek verin
BORCUMU ÖDEMKTE ZORLANIYORUM CALISIYORUM AMA ASKERİ ÜCRET COK COK AZ KALIYO LUTFEN YARDIM EDİN
Emine3406 geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
SedaBatu Seda Hanım elimizden ne gibi bir yardım gelir
ZeynepErgn e-devlet’ten başvuru yapmanız lazım
FatmaGutur Fatma Hanım bana ulaşın bakalım mehmetakin0770
irem İrem hanım Elimizden geleni yapalım
mehmet akin0770
EsraDag Esra Hanım Instagram’dan Ulaş’ın elimizden ne gelir bakalım mehmetakin0770