KubraGozel 1 aylik bebegim 2.5 yasinda bi kızım var eşim pandemiden dolayı calismiyo bende çalışamıyorum yeni doğum yaptım normalde de rahatsizim evimiz kira bizede yardımcı olurmusunuz
HasretKahveci Maddi yardima ihtiyacım var 2 çocuğum var bide 1 ay sonra doğacak olan çocuğum eşim tek çalışıyo evimiz kira desteğe ihtiyacımız var yardımcı olursanız sevinirim…
Asilzturk Sayın Cumhurbaşkanım Eşimden ayrıldım 3 tane çocuğum var oğlum ve ben kronik hastasıyız binalara temizliğe giderek geçimimi sağlıyorum pandemiden dolayı oğlum çalışamıyor maddi yardım istiyorum çok zor durumdayım maddi destek bekliyorum.
irem akince93 merhabalar biz annemle yanliz yasiyoruz annem calismiyor ben ogrenciyim ve maddi yardima cok ihtiyacimiz var desteklerinizi bekliyoruz tesekkurler..
FerhatAkbaba sayın Cumhurbaşkanım ben engeliyim 1 tane cocğum var eşim hamile elimdeki sakatlıktan dolağı çalişamiyorum 1 ay sonra cocuğum doğucak sizden maddi yardım istiyorum zor durumdayım bana yardım edin
FerhatAkbaba sayın Cumhurbaşkanım ben engeliyim 1 tane cocğum var eşim hamile elimdeki sakatlıktan dolağı çalişamiyorum 1 ay sonra cocuğum doğucak sizden maddi yardım istiyorum zor durumdayım bana yardım edin