Bende istiyorum maddi destek
Erdoğan Tam Kapanmada Maddi Destek Paketini Açıkladı
sayın Cumhurbaşkanım ben engeliyim 1 tane cocğum var eşim hamile elimdeki sakatlıktan dolağı çalişamiyorum 1 ay sonra cocuğum doğucak sizden maddi yardım istiyorum zor durumdayım bana yardım edin
Bende yardim almak istiyorum
Engelliyim maddi destek istiyorum
Maddi destek almak istiyorum 4 tane çocuğum var evim kira.
Sayın cumhurbaşkanım ben askerdeyim durumum iyi değil kredi kartına borcum var gelir yok gider var destekten faydalana bilirsem minnettar kalırım saygılarımla arz ederim.
akince93 nasıl faydalanabiliriz
Kütahya Simav’da yaşıyorum eşimi işi yok iki tane çocuğum var herangi gibi bir gelirimiz yok bende bizde ihtiyaç sahibiyiz maddi destek istiyoruz çocuklarımın ihtiyaçlarını ve giderlerini karşılayacak durumumuz yok lütfen bizide görün yazdıklarımın kale alınmasını arz ve talep ediyorum
akince93 maddi destek istiyorum
akince93 maddi yardım almak istiyorum. Teşekkürler
Maddi destek istiyorum bende kızımla yaşıyorum iş bulamıyorum sıkıntılarım var kiramı elektirimi odeyemedim
Maddi destek ıstiyorum
Bende y ardim istiyorum cok ihtiyacım 2 cocugum kiram dogalgazim 2 elektirik faturalarim var simdikteb tesekkur ederim
7 Aylık bir oğlum var ihtiyaçlarını Karşılıyamıyorum kira elektirik su hepsi arka-arkaya bekliyor umrumda değil Oğlum için destek istiyorum
akince93 Yardım almak istiyorum
Maddi yardim almak istiyorum
yardim istiyorum bende calismiyorum
Maddi yardım almak istiyorum