• Erdoğan Tam Kapanmada Maddi Destek Paketini Açıkladı

sayın Cumhurbaşkanım ben engeliyim 1 tane cocğum var eşim hamile elimdeki sakatlıktan dolağı çalişamiyorum 1 ay sonra cocuğum doğucak sizden maddi yardım istiyorum zor durumdayım bana yardım edin

Bende yardim almak istiyorum

Engelliyim maddi destek istiyorum

Maddi destek almak istiyorum 4 tane çocuğum var evim kira.

Sayın cumhurbaşkanım ben askerdeyim durumum iyi değil kredi kartına borcum var gelir yok gider var destekten faydalana bilirsem minnettar kalırım saygılarımla arz ederim.

Kütahya Simav’da yaşıyorum eşimi işi yok iki tane çocuğum var herangi gibi bir gelirimiz yok bende bizde ihtiyaç sahibiyiz maddi destek istiyoruz çocuklarımın ihtiyaçlarını ve giderlerini karşılayacak durumumuz yok lütfen bizide görün yazdıklarımın kale alınmasını arz ve talep ediyorum

Maddi destek istiyorum bende kızımla yaşıyorum iş bulamıyorum sıkıntılarım var kiramı elektirimi odeyemedim

Maddi destek ıstiyorum

Bende y ardim istiyorum cok ihtiyacım 2 cocugum kiram dogalgazim 2 elektirik faturalarim var simdikteb tesekkur ederim

7 Aylık bir oğlum var ihtiyaçlarını Karşılıyamıyorum kira elektirik su hepsi arka-arkaya bekliyor umrumda değil Oğlum için destek istiyorum

Maddi yardim almak istiyorum

yardim istiyorum bende calismiyorum