slimzkan Maddi destek istiyorum evim kira iki çocuğum var pandemiden dolayı eşim iş bulamıyor zor durumdayım lütfen çocuklarim için yardım istiyorum
Nihalates Maddi yardıma muhtacim ne olur yardim edin 3 tane çocuğum var ne olur yardim edin çalışmıyorum
MehmetYiitMLtici Maddi destek istiyorum evim kira iki çocuğum var pandemiden dolayı iş bulamıyor zor durumdayım lütfen çocuklarim için yardım istiyorum sesimizi duyun
MustafaKarahan akince93 sayın cumhur baskanım herkes gibi bizimde madi durumumuz kötü yardımlarınızı bekliyoruz
cennetmercan 3 tane çocuğum var insatta oturuyorum hic bir gelirim yok esim yok çok zor durumdayim banada yardim edermisiniz en küçük çocuğum 2 yasinda evde iş yapiyodum pandemiden dolayi onuda yapamiyorum
BernaEser akince93 bende maddi destek istiyorum 2 buçuk yaşında kızım var yasaklardan dolayı düzgün bir maaş alamıyoruz
HseyinSyler Sayın başkanım virüs dolayısıyla her yerden kapımız kapaniyo ne yiyecez biz yardımcı olursanız sevinirim desteklerinizi bekliyorum
BaranCanSnmez Bu devletin yaptığı yardımdan yararlanmak istiyorum çünkü 3 tane çocuğum iş imkanı yok çalışmıyorum durumlar iyi değil sesimi duymanızı arzu ediyorum
merNahya Slm ben suanda işsizim ve evim kira 1 kizim var gerçekten durumumiz iyi degil sizlerden yardimlarinizi bekliyorum sayhilar
BernaEser Maddi sıkıntı yaşıyoruz evim kira 2 buçuk yaşında bir çocuğum var eşim pandemi yüzünden doğru düzgün çalışmıyor yardım istiyorum