• Erdoğan Tam Kapanmada Maddi Destek Paketini Açıkladı

Maddi destek almak istiyorum

akince93 bizimde maddi durumunuz kötü maddi destek almadık lütfen bize yardışı olun maddi destek istiyoruz doğal gazımızı bile yatıramıyoruz maddi desteğe çok ihtiyacımız var bakkaldan borç ala ala artık bordumuz isyiyo sesimi duyun çocuğuma bile sütü zar zor alıyorum

maddi destek alnmak istiyorum evimiz kira tek çalışan babam hepimiz üniversite öğrencisiyiz

Maddi destek almak istiyorum cok zor durumdayım mumarim sesimi duyan omlur

İşsiz kaldım 2 tane çocuğumla var eşimden ayrıyim maddi desteğe ihtiyacım var

Zordayim durumumyok cocum var kucuk dulum kirami dahil veremedim kizim icin destek istiyorum erzak nakli yardim kimse yok yardim eden yok cocumla tek durum babasi ceza evinde alla icin sesimi duyun

Maddi destek istiyorum lütfen yardım edin

Bende madi destek istiyorum yardıma ihtiyacım var başkanimdan bizede destek ve yardım etmesini rica ediyorum

Madi destek istiyorum 2 cocugum var biri 16byasinda biri 11 aylik ve 4 aylikda hamileyim calismiyorum ve gercekten cocuklarim icin maddi destege ihtiyacim var..

Maddi destek istiyorum çalışmıyorum pandamiden dolayı

5 tane çocuğum var 3 tane kucuk eve süt yetistirmiyoruz kiracıyız çok zor durumdayım sizden yardım bekliyorum. ![](https://)