NesrinYurtseven Ben e devlette girdim olmadi basvuru olmadi diyor ve benimde gercekten su ramazan ayinda cok ihtiyacim var lutfen evim kira ve 1 cocugum var yetmiyor
MevlutOcak Benimde 3 bin lira borcum var gunu geldi odeyemiyorum calistigim yerden mass alamadim benimde buna ihtiyacim var cok biraz olsun anlayin halimden odemelerim var hicbirini yapamiyorum
MUSTAFATUN Selamün aleyküm arkadaşlar ben geçen yıl ilk pandemi döneminde başvurdum ve 1000 TL aldım ancak şu an tekrar başvuru yapamıyorum ne zaman e devlete girsem ilk yaptigim başvuru süreç devam ediyor diyor ne yapmam lazım
TayfunYamurKaragen akince93 lütfen bizede yardım edin eşim ilk fazdan başvuru yapmadan aldı bunada başvuruyoruz ama kapsam dışı diyo eşim hamile 1 ay kaldı doğumuna ihtiyacımız var bebeğin eksikleri var pandemiden dolayı işede gidemiyorum
EdaEylulOzturk Kirami veremiyorum zordayim dulum kizimla tek yasim babasi ceza evinde yardim eden bakan yok cocum kucuk ihtiyaclarini karsilayamiyorum yardim edin bu mubarek dunde
alaGldien Daha geçen seneki yardım verilmedi hala sonuç değerlendirmede hepsi yalan palavara millet işsiz güçsüz bir yardım eli uzatan bile yok
KenanCetin Sayın başkanım benim esimin bir isi yok pandemidende yaralanmadık ben kayınpederimle yaşıyorum 5 aylık kızım var onun ihtiyacını karşılayacak durumumuz yok ve sizden destek bekliyoruz
SucaddinKeser Maddi destek para yardımı istiyorum eşim böbrek hastası babam yatalak oğlum askerden geldi pandemi yasaklarından çalışmıyoruz ilginize teşekkür ederim
SevgiKartal Kimse ihtiyaç sahiplerin sesini duymuyor ki burda okadar mağdur insan varki bizi duyan yok