[silindi]
HaticeHobiretim merhaba
HaticeHobiretim merhaba
alaGldien merhaba
akince93 ben aldım 1100 tl yapayan arkads varsa yorum yapsın onlarada yardımcı olayım
Lütfen banada yardımcı olun çoçuğum vr esim çalısmiyo bazenn
Bende daha önceki yardımdan 2 kere aldım benimle birlikte 2 kere alan arkadaşlarım 3.yü aldılar bana henüz bişey yok e devletten bakınca ödeme yok yazıyo 2 yaşında oğlum var ailemle yaşıyorum eşimden boşandım şuan karantina altındayım maddi sıkıntılarım var işsizim banada çıkarsa çocuğuma bişeyler alırdım lütfen bakanım bizlerede yardımcı olun
EdaEylulOzturk eda hnm size ne diyor basvuru yaptıgınızda
EdaEylulOzturk ne diyo size basvuru yaptınızda
Iyi aksamlar birsey sormak istiyorum benim annem 65 yas magas aliyor gecen sene pandeminin ilk doneminde 1000 tl almisti basvuru falan yapmamıştık kendileri getirip vermişti simdi de almasi mumkun mu acaba bilginiz varsa yardimci olursaniz sevinirim.
E devlet diyorlar ptt şifre alamıyorum kiracigim 2 çocuğum var eşim işine son verildi zor durumdayız bizde yardımcı olum lutfen
Ben de çalışmıyorum bu paradan faydalanmak istiyorum …
Faturalar kesilecek iki fatura birikti benimde çok ihtiyacım var bende yardım istiyorum
DilekYlmaz Allah herkesin yardımcısı olsun
MelisaDemir Allah yardımcınız olsun ya iş bulmak da zor Nerede yaşıyorsunuz
Nergin Allah yardımcısı olsun herkesin ya gerçekten zor
helal olsun bu devlete simdi arkadasim aradi babadan emekli 2 dairesi var 1100 ona cikmis demekki ihtiyac sahiplerine degil ihtiyaci olmayanlaracikiyormus .yaa gercekten anlamiyorum benim ne sigortam var ne evim nede arabam var aciklamada belirtiyorum kiraciyim diyorum faturalarimi ödüyemiyorum diyorum bana cikmiyor ben gercekten soktayim ve
Yeni evliyim esim koronaya yakalandi çalışamıyor hamilyim kirada oturuyorum lütfen yardim edin borclarimiz var gecinemiyoruz
akince93 suan pandemıden dolayı çok zor durumdayım lütfen duyun sesımızı destek ıstıyorum artık dayanamaz hale geldim
akince93 bende ole yazıyor 1 cısıde ole yazıyor 2 cısıde