Evlilik. teyzelerin beni her gördüğünde yavrum var mı evlilik diye sorması. Bu toplumsal bir dayatma haline geldi ben oldum olası evlilik kavramına hiç anlam veremedim birini sevdiğim için onunla yaşamak istediğim için neden devletten onay alıyım ben bu durumu lüzumsuz buluyorum. Bu konu açıldığında ne zaman fikrimi söylesem karşı taraftan genellikle ama çocuk nasıl olacak? babası soyadı nasıl olacak? diye tepkiler alıyorum ben herkesin çocuk doğurmasına da çok karşıyım dünyada binlerce kişi dünyaya bilinçsizce bir insan getiriyorlar eğitemiyorlar at sokağa büyüsün kafasındalar.
Maddi geliri asgari ücretin altında aileler 5-6 tane çocuk yapıyorlar ne gerek var sorsan çocuk bereketiyle gelir sen o kadar çocuğa kıt kanaat bakacağına kondom kullan 1 tanesine el bebek gül bebek bak.
Konudan saptım ama bu durum aklıma gelince çok sinirleniyorum ve dilime hakim olamıyorum .Genç neslin evleneme şevki olduğuna katılmıyorum ben de genç nesilim tüm arkadaşlarım, çevremdekiler asla evlenmeyeceğini kendilerine zor baktıklarını , ne kadar sevseler bile böyle bir adım atmaktan korktuklarını çekindiklerini söylüyorlar . Çünkü hayat zor, geçim zor yani mutlu bir birliktelik için her şey zor