• Süreç Devam Ediyor Yazısı Hakkında

DuyguKbraGr Çok doğru söylüyorsunuz Elimizden bir şey gelir mi ki Instagram mehmetakin0770

Ben bes cocuk annesiyim esimle ben tek bobrekliyiz esim asgari ucretle calisiyor evim kira bende iki saat temizlik isi yapiyorum cidden benim yardima ihtiyacim var

Geçensene başvurdum halen süreç devam ediyor yazıyo ne yapabilirim

18 yaşındayım annem babam yok 15 yasındaki kardeşime bakmaya calısıyorum ve okumaya calısıyorum bende defalarca basvurdum ama süreç devam ediyor yazıyor PTT sırgulamasıda yaptım hiçbirsey yok çok zor durumdayım Allah rızası için bana yardım edebilecek biri yokmu kiradayız ve maddi olarak bittim yetişemiyorum artkk

GulluKuzu
    Ptt üzerinden yapılan kurum ödemelerini kontrol edeceksiniz sürekli. Başvuru sayfasında paranız pttye yatmış olsa bile süreç devam ediyor yazısı görünür

Haciaytekin PTT ye bakabilirsiniz e devletten orda çıkmıyorsa evine getiriyorlardı

akince93 Bn başvurdum ama hiç bır şey olmadı. Evi arabası alanlara çıktı ama bize hiç birşey yok. Keşke gerçekten de ihtiyaç sahibi olanlara verilse

Ilk korono çıktığından beri süreç devam ediyor diyor herkez durumu iyi alırlar bana daha çıkmadı nasıl olacak

ilk korona çiktığindan bari başvürü yaptım o zamandan beri süreç devam ediyor yaziyo

8 gün sonra

bende alamıyorum 1 sene geçti iki defa müracaat ettim sonuç yok yardımcı ola bilirmisiniz

İki aydır bizim süreç devam ediyor pandemi onunla ilgili bilgi alabilir miyim