Eşimden ayriyim babamin yanında kalıyorum 8 yaşında oğlum epilepsi hastasiyim çalışamıyorum çocuğuma bakacak kimsede yok neden bu yardım bizlere verilmiyor ihtiyaç sahipleri almıyor ama evi arabası olanlar alıyor neden bizim sesimizi kimse duymuyor
1100 Tl pandemi destek başvurusu
Banada yardımcı olur musunuz lütfen çok ihtiyacım var
nihatkavri banada yardımcı olur musunuz lütfen çok ihtiyacım var eşimden ayriyim bir çocuğum var epilepsi hastasiyim çalışamıyorum destek bekliyorum sizden
SinasiKayikci banada yardımcı olur musunuz lütfen çok ihtiyacım var eşimden ayriyim bir çocuğun var epilespsi hastasiyim çalışamıyorum destek bekliyorum sizden
Eminaymine bana ulaşırmısın
@Eminaymine#36600552 477 86 16 bana yazarmısın
Bursada ikametgah eden arkadaşlar bana ulaşırsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıcam erzak ve maddi yardım olacaktır… 0552 477 86 16
SinasiKayikci merhaba, konu açarsanız bununla ilgili daha iyi olur sanırım.
Konu açmayı falan bilmiyorum buraya yazıyorum yardımcı olmaya çalışıyorum
- Düzenlendi
SinasiKayikci tamamdır.
SonglUzun 144 arayın ordan bilgi alırsınız
İki yaşında çocuğum var.
Bebek bezi, ıslak mendil, süt, meyve, sebze ihtiyacım var.
Sırtınızı çevirmeyin.
Elinizi ayağınızı öpeyim.
Mahalle muhtarının cep telefonu numarasını yazacağım.
Mahalle muhtarı ile iletişim kurabilirsiniz.
Allah haram yemeyi nasip etmesin.
Allah insanı insana muhtaç etmesin.
Çocuğumun suratını güldürmek istiyor olan insana merhameti ile muamele etsin, cenneti ile mükafatlandırsın, Muhammed Mustafa Sallallahu Aleyhi Veselleme komşu olmayı nasip etsin Allah.
Allah rızası için destek olurmusunuz?
caresizannee@gmail.com
Slm allah rızasi icin bizede yardimci olun cok zor durumdayım sabah oglumu hastaneye götürecek yol param bile yok kaşinda 3dikis var elmaçik kemiyi kırık amaliyata girme sansi var ama götürecek yol.param bile yok.ne olur duyun sesimi allah rızasi icin 537 683 63 84
SinasiKayikci Merhaba ben 3 çocuk annesiyim kiradayim bir çocuğum telasemi hastası banada yardımcı olursanız sevinirim
AyselDuruk Benim Instagram ım yok size nasıl ulaşa bilirim
- Düzenlendi
1100 ele yardım başvurusu yaptım herkes aldı biz niye alamiyoz durumu iyi olanlar aldı süreç devam edoyor yaziyo hap
HabibeGltekin Elimizden gelen bir şey olursa ulaşın Instagram’dan mehmet akin0770
Aybikkk Instagram’dan bana Ulaş’ın elimizden gelen az da olsa Yardım yapalım mehmetakin0770
Bır cısın aldım ama 1100 henüz almadım yatırmadılar 5ay oldu haledaha hndrmedıler