PnarMutlu instegrama gir arama yerşne tekpasabey set al 20bin 30bin tl kazanır sın .
Maddi destek
Neden bize yardım edilmiyor kızımla yaşıyorum iş yok kira veremedim faturalar birikti kimse yardımcı olmuyo kimsem yok
Benim annem çalışmıyor ben üniversite öğrencisiyim evimiz kira iki kadeşim okuyor annem devletten 1200 TL ve engalli maaşımlü 1700 Tl para giriyor baya zorlanıyoruz İnşallah daha çok yardım olur. Halimize şükür yine de.
19 yaşındayım ve öğrenciyim yardım etmek isterseniz
maddi destege ihtiyacim var. kizlaeima bez ve mama almam gerek . 100 tl lazim lutfen destek olun. TR96 0011 1000 0000 0083 2694 97
Ak42 Elimizden geleni az da olsa yapalım Instagram’dan bize ulaşın mehmetakin0770
SevvalTarhan Instagram’dan bize ulaşın Elimizden geleni yapalım az da olsa mehmetakin0770
PnarMutlu Instagram’dan Ulaş’ın Pınar Hanım az da olsa Elimizden geleni yapalım mehmetakin0770
BurcuYetim Burcu Hanım Instagram’dan olan senin Elimizden geleni yapalım az da olsa dönüş yapın mehmetakin07 70
akrabamın cenazesine gitmem gerek elde avuçta param yok kazandığımda bana anca yetiyor en azından bilet parası verebilecek bana ulaşabilir mi instagram reis_isoydan
EsraKasar
maılım ozancha@yandex.com
donuş yaparmısın