• 1.100 Yardım Parası

Kaç Kere Baş Vuru Yaptım Ama HALA SUREC DEVAM RDİYOR YAZİYOR BAZİ VATANDAŞLAR KACİNCİ YARDİMİ ALDI

Neden yardımı geçen sefer alanlar alıyor bu seferde başkaları alsın

Kaçtır başvuru yapıyorum çıkmıyo mağdur insanlara verilmiyo emekli evi arabası olana kaçtır veriliyo

Evim kira esim ucretsiz izinde faturalar yetisemiyoruz yetmiyor

Bende daha önce başvuru yaptım süreç devam ediyor diyor maddi durumu iyi olanlar bile iki üç kere aldı çalışmıyorum zor durumdayım iki kez baş vurdum süreç devam ediyor maddi durumu bizden iyi olanlar defalarca alıyor biz bir kere bile alamadık gerçekten zor durumdayım çok ihtiyacım var

Yardım istiyorum virüsten dolayı çalışmıyorum kardeşim asker annem ev hanımı

Lütfen destek 4cocugum var birde bebek bekliyorum yardıma ihtiyacım var lütfen görün

Ikı kızım var evim kira ödeyecek durumum yok isterseniz gelin görün evimi ne olur yardım edin bana ne olur önce allah sonra sizden istiyorum pazardan yerden topladığım sebze leri yediriyorum ne olur lütfen beni gör sokakta kalacağız

en basindan beri halen sürec devam ediyor kiraciyim 3 dogalgaz 2 elektrik faturam ve kiram duruyorher yere basvurdum hic biyerden yardim alamadim sözde ihtiyac sahiplerine yardim ediyolar hani nerde ben 1tanesini alamamisken 3.cüyu alanlarvar evleri arabalari var birde

7 gün sonra

Iyi aksamlar bende bekliyorum ne olumlu ne olumsuz hic bir haber yok cok ihtiyacim var lutfen bilgi verirmisiniz

Maddi desteğe ihtiyacım var Eskisehir tepebasinda. Otruyorum

akince93, tartışmayı kilitledi.