İşsiz kaldım üç çocuğum var lutfen ben de bu maddi yardımdan faydalanmak istiyorum bayram geliyor evim kira lütfen yardım edin

Benim eşim 8 aydir çalışmıyor evim kira üç küçük çocuğum var kiralarım borçlarım hep birikti benim de bu paraya ihtiyacım var

Elektirik şu doğalgaz fatura mı ödüyemedim yardıma ihtiyacım var

Maddi desteğe ihtiyacım var lütfen

Evim kira faturalarimi yatıramadim destek istiyorum

Lutfen sesimizi duyun bircok kisi. 3.uncu 1000 alicak. Biz 1 kere ilk fazdan aldik birdaha verilmedi lutfenn sesimizi duyun gercekten ihtiyacimiz olmasaa pesine dusmeyizz esim lokantaci isyerleri kapandi. Ev kira coluk cocukk. Rezilizz

Maddi yardım almak istiyorum

Evim kira ödemiyorum faturaları yatiramiyorum engelli çocuğum var bez bile alamıyorum tekstilde iş olduğu zaman çalışıyordum fakat kapalı olunca çalışamıyorum sesimi duyun yardımcı olur musunuz

İhtiyacımız var evimiz kira cocuklarım mağdur

Maddi desteğe ihtiyacım var yardımcı olun lütfen

madddi destek yardimi istiyorum

Benim desteğe cok ihtiyacım var çalışamıyorum çok zor durumdayım ailem benim ihtiyacımı karşılayamıyor ödemem gereken yerler var farulari ödeyemiyorum lütfen destek istiyorum dilenci duruma geldik

Merhaba bu yasaklar başladığından belli hiç adam akili çalışamadım 1100 yardım yapıyorlar ben fandalanamiyorum sanki ben Türk değilim öle davranıyorlar 4 çocuğum var yani ne yapak kendimizimi yakalim önümü istiyorlar acmi kalalım Allah hepimizin yardımcısı olsun sadece devletimizden sesimizi dusunla onu istiyorum saygılarımızla..

bir ay sonra
akince93, tartışmayı kilitledi.