1100 TL Tam Kapanma Yardım Ödemesi Hak Sahipliği Sorgulama Ekranı
Bende maddi destek istiyorum lütfen biri geri dönüş yapsın lütfen herkes aldinbiz daha alamadik
2 kızım var ve 3 aydır kira oduyemiyirm eşim kısa çalışma yapiyor lütfen yardımcı olun heryere başvurdum 6 aydır bir sonuç alamadım artık sesimizi duyun
Mrb bende basvurdum ama surec devam ediyor hep ayni yazi cikiyor calismiyorum ve ihtiyacim var
akince93 başvuru yapacağım fakat işlem onay sürecinde diyor bir kere başvuru yaptım ve onaylanmadı veya red edilmedi
Sadece süreç devam ediyor yazıyor
MertCanGrbz hak sahipliği sorgulaması yaptınız mı?
Yardım istiyorum ihtiyacım var
bızde yardım ıstıoruz
nıe verılmıor bıze hep zengıne hep zedngıne
Gerçkten çok ihtiyacım var fazlası yazmama gerek yok bende çünkü rabbim şahittir herşeye
herkez aliyor nedrn bize cikmadi ihtiuaci olana
bus_bus96 zenginlere veriyorlar
akince93 ne zaman olacak ama
akince93 paraya çok ihtiyacım var yeşil kartlı olmama rağmen pana çıkmadı geçen sene de çıkmadı bu senede aynı sürekli süreç devam ediyor diyor lütfen yardım edin
Burada maddi durumu iyi.olana cikmiyor ben 1 sene oldu başvuru yapalı halen süreç devam.ediyir yaziyir
akince93 Paraya ihtiyacım var lütfen yardımcı olun
Yardım lütfen
akince93
Bizim devletin hiç bir kanalında tanidigimuz olmadigi için 1 kuruş yardim almadık. Alamayacağım da…
Bugüne kadar ödediğimiz vergilere yazık oldu. Yıllarca devletimize vergi ödedik fakat karşılığında devletimiz bize 1 ay bakamadi. Adalet bu olsa gerek.
akince93 ben başvuru yaptım kaç ay oldu ve halen başvuru aşamasında diyor eşim cezaevine girdi ve 3 aylık çocuğum var ve zor durumdayım
Bende başvurudum ama süreç devam ediyor yazıyor yardım istiyorum
ben ilk başvuranlardanım hala sürec devam ediyor diyor