akince93
Ben hiç bisey anlamadım bu işten iki defa başvurdum ikiside hala beklemede ne olumlu ne olumsuz dönüş yok ihtiyacı olana değil olmaya daha çabuk veriliyor
1100 TL Tam Kapanma Yardım Ödemesi Hak Sahipliği Sorgulama Ekranı
akince93 abi ben askerden geldim 2 ay oldu tek yaşıyorum pandemiden dolayı işte yok 2 aydır perişan oldum borçlar falan artık insan cidden ister istemez farklı bir piskolojiye giriyor geçen ptt ye sorayim dedim bi baktım adam lüks arabasıyla gelip alyor yardim parasını biz alamayoz biz insan degilmiyiz biz neyiz Allah askina ya çok zor durumdayım şuan
BaharHan belki de ihtiyaci var ya ondan olabilir mi sizce
Haber bekliyoruz ses seda yok
akince93 yardım edin ben pandemiden kesinlikle yararlanamıyorum başvuru yaptım ama ne hikmettir ki hiçbir gelirim olmamasına rağmen gelir düzeni yüksek olduğundan yararlanamıyorsunuz diyor bu devlet benim gelirimin olmadığını görmüyormu da dünya zengin adamlar üzerimize 3 aldılar bu yardımı lütfen yardım edin
bus_bus96 Evet tam kapanmadı herkes büyük sıkıntı içinde yaşıyor çalışanlar
EsraYlmaz Merhabalar Esra Hanım gördüm yazınızı Instagram’dan ulaşabilirsiniz mehmetakin0770
Mehmetakin07 gerçek zor bir süreçten geçiyor insanlar
FilizDnmz Filiz Hanım merhabalar durumunuz gördüm de ne yapabiliriz elimizden gelen
MfideErken Sanırım siz de başvuru yaptığınız almıyorsunuz
symnsongul sanırım sizde alamıyorsunuz galiba bu yardımdan
symnsongul Instagram’dan bana ulaşın az da olsa bir yardımcı olalım mehmetakin0770
MfideErken yok sizde mi başvuru yaptığınız yani onu sormak istedim
SadenurAksakall merhaba
HaticeHerkel Merhaba Hatice hanım yazınızı az da olsa Elimizden gelen bir şey olursa yapalım mehmetakin0770
Ysmnllgn e-devlet’ten PTT’den görebiliyorsunuz Elimizden gelen bir şey olursa yapalım Instagram’dan bana ulaşabilirsiniz mehmetakin0770
CeydaNurMaden Ceyda hanım Elimizden gelen bir şey yapabilirsen Instagram’dan ulaşabilirsiniz mehmetakin0770
ZeynepSekmen e-devlet’ten PTT’den baka biliyorsunuz
PnarDemir e-devlet’ten PTT’den baktınız mı