• 1100 TL Tam Kapanma Yardım Ödemesi Hak Sahipliği Sorgulama Ekranı

Valla hi kirada oturuyorum 1100 tl lik yardım gerçekten çok iyi olacak başvuru yaptık ama süreç devam ediyor diyor lütfen yardım edin

2020 /10/25 pandemi destek başvurusu yapmıştım ama süreç hala devam ediyor çok zor durumdayım tam kapanma yetmez mis gibi babam kovit nedeniyle hastanede yatıyor bu paraları nasıl alıyorlar paraları bilmiyorum ama ben ne başvuru yapa biliyorum ne birşey 2020 /10 /25 den beri süreç devam ediyor şimdiye kadar hiç bir yardım da alamadık askerlik yaptım ondan da aliyem yardim parası alamadı önemle rica ederim

akince93 merhaba yardım bekliyirum 5 kişiyiz ve calismiyiruz yardimuziniza ihyacimizz var

EmreAkda valla biz gibi gerçekten magdur garibanlara yardım ederseniz seviniriz bazılarıda almak için herşeyi söylüyo biz ihtiyaç sahipleri alamıyoruz bize yardım eli uzatın nolur

Beşkısilik bir nufusum birde küçük çocuğum var sütünü dahi almakda zorlanıyorum kiram ve faturalarımi ödeyemiyorum birde bacağındam sakadim zor durumdayım

Geçen sene başvurdum hala süreç devam ediyor yazıyor. Bilgi alabileceğim bir yer var mı acaba. Neden bu şekilde çıkıyor

Her haneye yardım ediliyor benim hanemden herhangi bir yardım alınmadı ve hep süreç devam ediyor diyor ne reddedildi nede kabül

Selamlar 1 seneyi geçti süreç devam ediyor 1 tane daha yaptım ama ses seda yok ne zaman aciklanacak

akince93 5 kere basvurduk ama her defasında kapsam dışı denilyo evde 5 kişi yaşıyoruz ve hiç kimse calismiyo öle bişey ki hepimiz başvurduk hiç birimize çıkmadı ama baskalrina 3.4 defa çıkmış neye göre verilyo bu gerçekten iyhtci olana verilmiyo ki neye göre verilyo bu yardım

Neden sürekli ekranda süreç devam. Ediyor diyor

Pandemi Başvurum 1Senedir Süreç Devam Ediyor Yazıyor Başkada Bsey Çıkmıyor İki Kızım Var 5 ve 3 Yaşında hamileyim bide eşim cezaevinde çok mağdurum Herkez Aldı Ama Ben Alamadım Durumum Okadar Kötü ki Anlatamam Yaşayan Bilir AncaK 😔