YaderResulTavukcu edevlrt uzerinden olacaksun
1100 TL Tam Kapanma Yardım Ödemesi Hak Sahipliği Sorgulama Ekranı
SadenurAksakall edevlet uzerinden başvurdun mu
Valla hi kirada oturuyorum 1100 tl lik yardım gerçekten çok iyi olacak başvuru yaptık ama süreç devam ediyor diyor lütfen yardım edin
Bende yardım istiyom
2020 /10/25 pandemi destek başvurusu yapmıştım ama süreç hala devam ediyor çok zor durumdayım tam kapanma yetmez mis gibi babam kovit nedeniyle hastanede yatıyor bu paraları nasıl alıyorlar paraları bilmiyorum ama ben ne başvuru yapa biliyorum ne birşey 2020 /10 /25 den beri süreç devam ediyor şimdiye kadar hiç bir yardım da alamadık askerlik yaptım ondan da aliyem yardim parası alamadı önemle rica ederim
Faydalanmak istiyorum
Durumum iyi deyil
Beşkısilik bir nufusum birde küçük çocuğum var sütünü dahi almakda zorlanıyorum kiram ve faturalarımi ödeyemiyorum birde bacağındam sakadim zor durumdayım
Geçen sene başvurdum hala süreç devam ediyor yazıyor. Bilgi alabileceğim bir yer var mı acaba. Neden bu şekilde çıkıyor
Her haneye yardım ediliyor benim hanemden herhangi bir yardım alınmadı ve hep süreç devam ediyor diyor ne reddedildi nede kabül
Selamlar 1 seneyi geçti süreç devam ediyor 1 tane daha yaptım ama ses seda yok ne zaman aciklanacak
Neden sürekli ekranda süreç devam. Ediyor diyor
Pandemi Başvurum 1Senedir Süreç Devam Ediyor Yazıyor Başkada Bsey Çıkmıyor İki Kızım Var 5 ve 3 Yaşında hamileyim bide eşim cezaevinde çok mağdurum Herkez Aldı Ama Ben Alamadım Durumum Okadar Kötü ki Anlatamam Yaşayan Bilir AncaK
FilizDnmz buyrun