Maddi destek
1100 tl yardım desteği
Maddi destek
Maddi desteğe ihtiyacım var sayın Cumhurbaşkanımm ne olur yardım edin
Madi destek istiyorum kira borcumuz var yatiramiyoruz her şey üst üste gelmis yiyecek biseylerimiz yok
Kiracıyız maddi destekten yararlanmak istiyoruz 4 kardeşiz 3 ü okul okuyor babam haftanın 2 3 günü evde lütfen yardımcı olun
Maddi destekten faydalanmak istiyoruz virüsten dolayı çalışmıyoruz iş yerimiz kapalı çocuğum var evim kira
maddi zorluk çekiyorumkapanmadan da hiç çalışmıyorum geçim sıkıntısı çekiyorum kiracıyım Bana lütfen destek olun
Maddi desteğe acil ihtiyacım var 3 yaşında çocuğumuz var turizimciyiz oteller açılmıyor kiracıyız eşimde bende çalışmıyoruz maduruz
Maddi desteğe ihtiyacım var ev kira 3 cocuk eşim calismiyor
Madid desteki istiyorum
ZeynepKaraduman yardim istiyorum
Dort cocugum var yardim istiyorum
Geçen yıl başvuru yaptım hala surec devam ediyor etrafımda ihtayci olmayan herkes aldi hiç bir şeyim yok çocuğum var zor durumdayız ama yinede alamadim
Maddi destek istiyorum
Maddi destek istiyorum
Ikı kızım var evim kira ödeyecek durumum yok isterseniz gelin görün evimi ne olur yardım edin bana ne olur önce allah sonra sizden istiyorum pazardan yerden topladığım sebze leri yediriyorum ne olur lütfen
Maddi konuda yardım edin lütfen durumum yok duyun sesimi
#8AYLIK BEBEGİM VAR BU PANDEMİ SÜRECİ BİZİ MAHFETTİ ZOR DURUMDA KALDIK LÜTFEN MADDİ DESTEK İSTİYORUM MADDİ DESTEK OLMASA BİLE BEBEGİM İÇİN GIDA KIYAFET DESTEGI İSTİYORUM hayatdonmez7@gmail.com lütfen ulaşın Gmail hesabımdan
Sigortası olmayanlar hiç birseyden faydalanma şansı yokmu
Bende Yardım almak istiyorum Çok ihtiyacım var Yardım cı olurmusunuz