• 1100 tl yardım desteği

Maddi desteğe ihtiyacım var sayın Cumhurbaşkanımm ne olur yardım edin

Madi destek istiyorum kira borcumuz var yatiramiyoruz her şey üst üste gelmis yiyecek biseylerimiz yok

Kiracıyız maddi destekten yararlanmak istiyoruz 4 kardeşiz 3 ü okul okuyor babam haftanın 2 3 günü evde lütfen yardımcı olun

Maddi destekten faydalanmak istiyoruz virüsten dolayı çalışmıyoruz iş yerimiz kapalı çocuğum var evim kira

maddi zorluk çekiyorumkapanmadan da hiç çalışmıyorum geçim sıkıntısı çekiyorum kiracıyım Bana lütfen destek olun

Maddi desteğe acil ihtiyacım var 3 yaşında çocuğumuz var turizimciyiz oteller açılmıyor kiracıyız eşimde bende çalışmıyoruz maduruz

Maddi desteğe ihtiyacım var ev kira 3 cocuk eşim calismiyor

Dort cocugum var yardim istiyorum

Geçen yıl başvuru yaptım hala surec devam ediyor etrafımda ihtayci olmayan herkes aldi hiç bir şeyim yok çocuğum var zor durumdayız ama yinede alamadim

Ikı kızım var evim kira ödeyecek durumum yok isterseniz gelin görün evimi ne olur yardım edin bana ne olur önce allah sonra sizden istiyorum pazardan yerden topladığım sebze leri yediriyorum ne olur lütfen

Maddi konuda yardım edin lütfen durumum yok duyun sesimi

#8AYLIK BEBEGİM VAR BU PANDEMİ SÜRECİ BİZİ MAHFETTİ ZOR DURUMDA KALDIK LÜTFEN MADDİ DESTEK İSTİYORUM MADDİ DESTEK OLMASA BİLE BEBEGİM İÇİN GIDA KIYAFET DESTEGI İSTİYORUM hayatdonmez7@gmail.com lütfen ulaşın Gmail hesabımdan 🙏

Sigortası olmayanlar hiç birseyden faydalanma şansı yokmu

Bende Yardım almak istiyorum Çok ihtiyacım var Yardım cı olurmusunuz