Selam arkadaşlar. Bugün yine en çok kazananları listeleyeceğim. Bakalım en çok ne kazandırmış. Ne kaybettirmiş göreceğiz.
Gümüşte güzel düşüş var. Tersine yatırım yaptığım için gümüş fonu almayı düşünüyorum pazartesi günü. Hayırlısı diyelim.
Temettü geliri vergisi yüzde 10′dan yüzde 15′e çıkarıldı.
Şaka bir yana temettü yatırımcıları gerçekten çok sabırlı insanlardır. Bende temettü sabrı yok. Ben daha çok trend yatırımcısı olmayı seviyorum. Bu vergi haberi bakalım borsada nasıl bir etki yaratacak?
İlgili karar burada

Son bir ayda en çok ne kazandırdı?
- Dogecoin %19,36 zararda
- Gümüş %4,42 zararda
- Altın %1,24 zararda
- Bitcoin %0,71 zararda
- Euro %0,19 zararda
- Ethereum %0,24 artmış
- Dolar %1,42 artmış
- TUFE %2,24 artmış
- Mevduat faizi %4,65 artmış
- Mac fonu %5,8 artmış
- Bist30 %7,48 artmış
- Bist100 %8,12 artmış
Geçtiğimiz günlerde kripto tarafında daha da düşüş bekliyorum açıkçası. %300′lere varan artışlar olmuştu. Bu artışın düşüşü olacaktır elbet. Eğer beklediğim düşüşler olursa azar azar tersine yatırım portföyüme ekleme yaparım. Şimdilik BTC düşünüyorum. İlerleyen zamanda bakarız duruma yine.
Çok artan çok düşer. Çok değil bu yazdığım yazı yalnızca 16 gün önce.

En çok kazandıranlar tablosu bu şekildeydi. Tersine yatırım portföyümü merak ediyorsanız buraya bakabilirsiniz.
Bilerek ve isteyerek zarar eden ne varsa onu almaya çalışıcam. Çok uzun vadeli bir yatırım 😃
Borsa en çok kazandıran olmuş. Bakalım önümüzdeki günlerde nasıl olacak? Hafta içi tekrar listeye bakarız. Bakalım neler olacak?
Son olarak dolar endeksini de ekleyim buraya: 107,350
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.