Selam arkadaşlar. 1 milyonluk yatırım yazılarımın devamı niteliğinde bir yazı olacak. Bir önceki yazıya ulaşmak isterseniz buradan bakabilirsiniz.
- Altın %2 zararda
- Euro %1.79 zararda
- Dolar %1.12 artmış
- TUFE %2.88 artmış
- Mevduat Faizi %4.69 artmış
- MAC Fonu %5.83 artmış
- Bist30 %7.2 artmış
- Bist100 %7.76 artmış
- Bitcoin %%38,02 artmış
- Ethereum %36.56 artmış
- Dogecoin %147,08 artmış
Dolar şuan anlık olarak 34,68. Dolar endeksi 105,904 olmasına rağmen dolar kuru ülkemizde artışa geçti. Normalde 34,40 veya 34,61 arasındaydı.
Tabi buna artış denilir mi bilmiyorum da?
Şu fikrim hala geçerli.
Neden diye soracak olursanız dolar enflasyon kadar artsa bu kadar olması gerekiyor. Eğer baskılanmaya devam ederse daha çok artabilir diye düşünmekteyim.
Neyse ilerleyen zamanda ne olup ne bitecek göreceğiz zaten.
Altın 2655 dolar civarında anlık. Yıl sonu 3000 dolar civarı olacak diyorlar 😃
Ben altının 4000-5000 olacağını da düşünüyorum ancak zaman veremem çünkü ABD borç saati devamlı artıyor. Bu borç ödenecek. Nasıl ödenecek bilmiyoruz tabii. Trump bitcoinle ödeyebiliriz demişti ancak bu zor.
Bitcoin demişken kriptoda boğa sezonunda mıyız? Bence tam boğa sezonu değil bu. Ethereum son 6 ayda zarar etmiş dolar bazlı bakarsak.
Bitcoinin rekorlar kırmasının sebebinin tamamen Trump olduğunu düşünüyorum.
Neyse şimdilik fikirlerim böyle. Yarın öbür gün tekrar bakarız piyasaya.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.