Arkadaşlar selamlar. Bu aralar çok popüler olan bir meme coinden bahsetmek istiyorum.
Kripto para sektörü kumarhanesinde bence sıradan bir gün.
Bu arkadaşın da çok fazla konuşulacağını düşünüyorum ancak zaten yaklaşık 500 milyon dolarlık değere ulaşmış görünüyor.
1 dolar olması için bi 500 milyon dolar daha lazım verebilecek olan var mı?
Olur mu diyorsanız bence olacak. Ancak ne zaman olur bilmiyorum tabii.
Neden olacak diyorum çünkü tiktokta çok fazla konuşulmaya başlandı.
Bu nayib ağabey falan da paylaşmış daha paylaşan çok kişi var ancak sadece twitterda değil tüm sosyal medya platformlarında paylaşılıyor.
Bir de sakinlik falan. Kulağa hoş geliyor yani.
Ben yatırım yapar mıyım? Kesinlikle yapmam 😃
Binance listeleyecek diyorlar. Listelensin düşünürüm tabii. Ama Binance listesi gelmeden de bir dolar zor gibi görünüyor bence.
Binance demişken
Globalde bu kadar tutmasının sebebi de insanların birbirine göndereceği videolar oluşturması galiba. Yani bir video gördüğünde arkadaşına gönderirsin ya? O videoların içerisinde just a chill guy meme’i çok var. Türkiye’de ne kadar yayılır bilmem ama şuan globalde çok meşhur. Neyse kısaca bahsetmek istedim.
Diyeceklerim bu kadar.
Sizin fikirleriniz ne? Tartışmalara katılabilirsiniz..
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.