Kontenjanlar ve Mezuniyetler
30 Hemşire KPSS(P3) alımı için Yükseköğretim Kurumlarının Hemşirelik Bölümü Lisans mezunu olmak,
6 Hemşire alımı KPSS(P94) için Ortaöğretim Kurumlarının Hemşirelik Alanı mezunu olmak,
4 Diğer Sağlık Personeli KPSS(P93) alımı için Sağlık Laboratuvarı, Tıbbi Laboratuvar Teknikerliği veya Tıbbi Laboratuvar Önlisans Programı/Bölümü mezunu olmak,
3 Sağlık Teknikeri alımı KPSS(P93) için Yükseköğretim Kurumlarının Radyoloji veya Tıbbi Görüntüleme Teknikerliği Önlisans Programı/Bölümü mezunu olmak gerekiyor.
Eskişehir Osmangazi üniversitesi en az lise mezunu 43 memur alacak. İşte başvurulara dair tüm detaylara, genel şartlara ve başvuru belgelerine ulaşabileceğiniz
Adayların www.ogu.edu.tr adresinden temin edecekleri başvuru formunu doldurarak ve istenilen belgeleri de başvuru formuna ekleyerek, Üniversitemiz Kongre ve Kültür Merkezi Ön Fuaye Salonunda oluşturulacak başvuru masalarına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.
İSTENİLEN BELGELER
1-Başvuru Formu (Başvuru Formuna KPSS Puanı yazılırken tam, okunaklı ve arasında virgül (,) kullanarak yazılması
gerekmektedir.)
2-Bir adet Fotoğraf (Başvuru Formunun ilgili bölümüne yapıştırılmış olması gerekmektedir.
3-2020 yılı KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi (Kontrol kodu olan KPSS sonuç belgesi)
4-Diploma fotokopisi veya Mezuniyet Belgesi (e-devlet üzerinden yeni tarihli barkotlu e-devlet çıktısı )
5-Nüfus cüzdanı fotokopisi veya Nüfus Kayıt Örneği (e-devlet üzerinden yeni tarihli barkotlu e-devlet çıktısı)
6-Askerlik Durum Belgesi, Askerlikle ilişiği olmadığına dair belge (Erkek adaylar için Askerlik Şubesinden veya e-devlet
üzerinden yeni tarihli barkotlu e-devlet çıktısı)
https://www.ogu.edu.tr/Icerik/Index/147/basvuru-formu