Selam arkadaşlar. Bugün yine bir yatırım fonu incelemesi yazacağım. Sosyal medyada yorumlarda katılım fonları çok soruluyordu. Ben de fon yönetimini beğendiğim bir katılım fonunu paylaşmak istedim.
HKH - HEDEF PORTFÖY KATILIM HİSSE SENEDİ (TL) FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON)
Fon genel bilgileri:
- Son Fiyat (TL): 6,233399
- Günlük Getiri (%): %3,0997
- Pay (Adet): 435.691.519
- Fon Toplam Değer (TL): 2.715.838.951,46
- Kategorisi: Hisse Senedi Fonu
- Son Bir Yıllık Kategori Derecesi: 61 / 118
- Yatırımcı Sayısı (Kişi): 37.348
- Pazar Payı: %1,59
Fon getirileri:
- Son 1 Ay Getirisi: %-1,785954
- Son 3 Ay Getirisi: %11,109509
- Son 6 Ay Getirisi: %46,341165
- Son 1 Yıl Getirisi: %117,383385
Fon varlık dağılımı:
- Hisse senedi
- Yatırım fonları katılma payları
- Katılma hesabı (TL)
İçindeki varlıklar:
Portföy dağılım raporuna buradan ulaşabilirsiniz.
HKH Fon Yorumu:
Eğer faiz hassasiyetiniz var ise bu fona bakabilirsiniz. İçerisindeki hisseler katılım endeksine uygun olarak seçiliyor. Fon hisse senedi fonu olduğu için vergisiz bir fon.
Bugün %3,09 kazandırdı. Ben bu fonu takip ediyorum. Her zaman borsanın önüne geçen bir fon oluyor. Mesela bist 100 %90′ın üzerinde kazandırırken bu fon %117 kazandırmış.
19/07/2022 tarihinde payları satışa çıkmış. Henüz yeni bir fon bile diyebiliriz. Geçtiğimiz bir yılda ise doları, altını, borsayı geçmiş durumda.
Dediğim gibi eğer faiz hassasiyetiniz varsa bu fona bir göz atmanızı isterim.
Benim portföyüme bakmak isterseniz de buradan bakabilirsiniz. Bol kazançlar…
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Ben yalnızca küçük yatırımcıyım. Kendi kanalımda da aldıklarımı paylaşıyorum. Burada da en çok kazanan ve en çok kaybeden fonlara bakıyorum. Benim yaptıklarımı yapmayın. Size uymayabilir.