Dün bildiğiniz üzere fenerbahçe ve başakşehir fatih terim stadyumunda karşı karşıya geldi ve maç bir hayli olaylı geçti gerek hakem kararları gerekse oyuncu performansları ve yönetici açıklamalarıyla bir hayli konuşuldu. ben ise olayları elimden geldiğince tarafsız bir şekilde değerlendirmeye çalışacağım. o halde hadi başlayalım. öncelikle fenerbahçe yöneticisi selahattin baki’nin bana göre fahiş açıklamalarından başlamak istiyorum deniz türüçü taraftarın önüne atması kesinlikle kabul edilemez umarım buda yeni moda olmaz onun dışında galatasaraylı yöneticilere bazı ithamları var ki bu fenerbahçe’nin bu seneki yönetim stratejisine dönüşmüş durumda umarım bundan sadece fenerbahçe değil diğer kulüplerimizde vazgeçer çünkü onlarda bu batağlığa düşmüş durumda geriye kalan açıklamaları zaten klasik çoğu yöneticinin yaptığı hakem açıklamaları. Hakem hatalarına gelecek olursak bence 90+ daki penaltı kararı doğru 2 kırmızı da doğru ancak maç içinde anlamsız birkaç faul çaldı ve bazı sarı kartları atladı artık o kadarda olur diyelim ve son olarak oyuncu performanslarına gelecek olursak deniz türüç özelinde ayrı bir hırslı oynadığını kabul etmek gerekir ama bunu bize karşı bilenmiş bizi sevmiyor nefret ediyor diye peşin hükümle yargılamanın doğru olmayacağı kanaatindeyim. sonuçta o gün formda olabilir ve haliyle kazanmak istiyordur kendini fenerbahçe taraftarına aslında ben fenerbahçe’de oynayabilecek oyuncuyum mesajını vermek istiyor olabilir kaldı ki deniz zaten iyi bir oyuncu bundan dolayı eleştirilmesi hali anlamsızken bir kulüp yöneticisi tarafından taraftarın önüne atılması bizim ülke futbolumuzu özetlercesineydi adeta. Beni okkuduğunuz için teşekkür ederim sürçü lisan ettiysek affola.