Başlık biraz garip geldiyse başlığı geçtiğimiz hafta ilk teslimatı yapılan Cybertruck etkinliğinde Elon Musk’ın açılış konuşmasından aldım ve bu yazımda Cybertruck hakkında kısa bir yazı yazmak istiyorum, öncelikle 2024′te çıkacak arkadan çekişli versiyondan başlayarak, 2025′te dört çekişli ve en güçlü Cyberbeast modellerine kadar farklı konfigürasyonlara sahip. Aracın özellikleri arasında paslanmaz çelik gövde, off-road yetenekleri, 30.5 cm’ye kadar adaptif hava süspansiyonu ve 845 beygir gücüyle 2.6 saniyede 96 km/s hıza ulaşabilme özellikleri bulunuyor. Ancak, fiyatlar ve menzil 2019′daki tanıtılana göre değişmiş, en uygun fiyatlı modeli 60.990 dolarla başlıyor ve en yüksek fiyatlı modeli 99.990 dolara ulaşıyor son olarak Türkiye’ye ne zaman geliceği konusuna gelince maalesef kısa zamanda gelmeyeceği kesin çünkü şu an da bile Türkiye’de sadece Y modeli satılıyor Türkiye’ye gelse bile Türkiye fiyatı ne olur bilemiyorum. Cybertruck’ın özelliklerini detaylı incelemek isteyenler buradan ulaşabilir.