pelinulu İnstagram çok kullanıyorum nedeni ise çok hızlı ve çok güzel bir uygulama saatlerce gezinebilirim
alikilic01 Twitter çok kullanıyorum çünkü bana göre en yüksek yaş ortalamasına sahip sosyal medya ergen insanlardan uzak ve daha sağlam bilgilerin bulunduğu bir medyadır
doruk_2 en popüler 5 Sosyal Medya Ağları web sitesi şunlardı: facebook.com instagram.com. twitter.com. whatsapp.com. tiktok.com.
helenbaban12 İnstagram çok kullanıyorum çünkü en gelişmiş ve bence en kullanışlı sosyal medya uygulamas
kenany En fazla kullandığım İnstagram çünkü uzun zamandır severek kullanıyorum ve bence en harika sosyal medya uygulaması bana göre
Crowspikeshelly Instagram çünkü arkadaşlarımla birlikte sohbet edip komik ve eğlenceli videolar izleyebiliyorum.
tugce9 akince93 Merhaba en çok kullandığım sosyal medya uygulaması sanırım Instagram. Instagram’da vakit geçirmeyi eğlenceli buluyorum. Gerçek hayatta arkadaş bulamazken, Instagram’da bulmak kolay bana göre. Hem kendimi yalnız hissetmiyorum.
Luffy youtube çünkü kendimi geliştiricek videolar izleyerek yada eğlence videolarına bakarak eğleniyorum ve kendimi yanlız hisssetmiyorum.
kyigiter Facebook çünkü eskiden beridir kullanıyorum diğerlerine pek ısınamadım bu bence harika bir sosyal medya anısı var bizde
Realhizm akince93 En çok kullandığım medya YouTube, çünkü youtube platformu üzerinden videolar izleyebilirim, ve kanalıma videolar atıyorum.
Refika Benimki YouTube yani en çok onu kulanıyoruz şhorts vidoları premium aldiığında YouTube aslında herşey aynı zamanda istegram Google gibi
sposky instegramı kullanma amacım iş fırsatlarını bulmak ve kendi işlerimi tanıtabilme amacıyla kullanıyorum.
Omer01 akince93 İnstegramı neden çok kullanıyorum İnstegrama dünyaca ünlü bir uygulama. Zaman geçirmek eylenmek ve arkadaş edinmek için, güzel vakitler geçirmek için kullanıyorum günümüzde çok ön planda olan instegrama gündemi takip etmemizede yarıyor. İyi günler dilerim
esmasen Twitter en fazla kullandığım çünkü diğer uygulamalar bana göre çocuk işi geliyor ama Twitter sade ve yaş ortalaması oldukça yüksek ergen insanlar yok yeni adıda X olmuş gerek yoktu ama musk yapmış yapacağını 😁
Termilat akince93 en çok kullanılan uygulama bence facebook tür çünkü eski cihazlarda genellikle mesajlaşma olsun sesli sohbet olsun facebookta bulunuyordu şimdi de her telefonda bulunmakta. Bide eskiden çok güzel oyunları vardı 🥲