• Maddi destek

Çok zor durumdayim lütfen yardımcı ollun

Maddi destek istiyorum 3 çocuğum var pandemi tam kapanmaya eşimde calisamiyo lütfen destek olun 😔😔🙏

Arkadaşlar maddi destek bize. Neden düşmüyor anlamıyorum heryer yasak bi kahvede çay dağıtarak kendimizi idare ediyoduk onuda kapattılar yani hiç düşünen yok esnafa maddi destek çıkılıyor peki yanında calisan insanlari niye düşünmüyorlar ben sigortasız çalışıyorum sigortasız calisiyom diye benim günahim ne burda yani yazık deil mi. Bizimgibi insanlara.

Cumhur başkanım saygilar 2 çocuk annesiydim eşimden ayriyim kirada oturuyorum hiç bir yerden bir kuruş gelirim yok çalışırken kiredi çektim mecburiyetten onu bile odeyemedim çok zor durumdayim

Maddi destek istiyorum korona olduk eşim çalışmadı 🥺

Sayin baskanim madi desteğe ihtiyaçim var zor durumdayim yumiye 60 tlye calisiyodum inşaata yasaklardan dolayi calisamiyorum bir cocugum var mamasi bezine yetistiremiyorum suan destek olursaniz bana memnun kalirim sizlere

Maddi desteğe ihtiyacım var işsizim ve yeni çocuğum doğdu çok zor durumdayım kiramı ve borçlarımı ödeyemiyorum. Daha önce hiç maddi destek alamadım lütfen yardım edin.

Sayın cumhurbaşkanım zaten zor geçiniyorduk her yeri kapattınız eşimden ayrıyım 1kızım var yani zor durumdayız yaaa Allah aşkına birileri duysun artık

Merhaba benimde madi durumum iyi degil 2bin burç ödüyorum Allah rızası için yardim edin bebeğime bez bile alamıyorum

Maddi destege ihtiyacım var kızımla birlikte yaşıyoruz eşimden ayrıyım 1kızım var yani zor durumdayız yaaa artık birileri duysun sesimizi öldükten sonra mı fark edilicez.

sayın baskanim ne olur benimde sesimi duyun eşim burçtan dolayı hiç birşey evime alamıyorum kızma doğru düzgün meyve yediremiyorum Allah rızası için mu mübarek gün için yardim eden

Maddi anlamda zor durum dayım lütfen yardımcı olun desteğinizi beklyorum çoçuklarma bez ve mama alaçak param yok eşimin yüzüne bakcak yüzüm yok

GARSONLUK YAPIYORDUM YÖMİYELİ ÇALIŞIYODUM PANDEMİDEN DOLAYI ÇALIŞAMIYORUM BUNDAN DOLAYI MADİ DESTEK İSTİYORUM

4 tane çocuğum var maddi destek istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Yeni evliyim gerçek zor durumda tüm

Maddi destek ıstiyorum