Sevdahira Ben eşimden ayrıldım 3tane çocuğum var bende bu 1.100tl lik yardımdan faydalanmak istiyorum
CananKuru Bu maddi destekten bnde yarallanmak istiyorum 2 cocugum var kiram dogalgaz elektirik suyum var simdikten tesekkur ederim
SevdaBekta Eşimden ayrıldım.baba evindeyim kirada oturuyoruz çalışan yok gelir yok maddi destek istiyorum
SevdaBekta Kirada oturuyoruz abim babam çalışmıyor kredi borcumuz var gelir yok yardım yok ihtiyclariimiz karsiliyamiyorz ve başvurdum sonuç sıfır yardıma ihtiycmz var size güveniyoruz
HidayetAfyonlu Esimden ayriyim iki tane cocugum var bitaneai 10 yasinda bitanesi 6 yasinda ihtiyaclarini alamiyorum lutfen yardim eserseniz sevi rim evim kira 2 aydir kira veremedim 545 253 87 51
BeytullahYalmankulah Dikkate alırsınız inşallah Babam rahatsız çalışamıyor bende uzun süredir çalışamıyorum 4 kardeşiz ve bir tanede bebek var acil yardıma ihtiyacımız var. 0552 652 8219
zgeAlptekin Nakit yardım istiyorum eşim çalışmıyor evim kira gelirimiz yok 2 tane çocuğum var çok ihtiyacım var