Bundan önceki açılmış ilanları silmiyorum ancak yeni açılacak olan ilanlarınızı bu kurallara uygun bir şekilde yazarsanız sevinirim.
İlanın Başlığı: İlanınızın başlığı açıklayıcı ve öz olmalıdır. Ürün veya hizmetin temel özelliklerini veya işin kısa tanımını içermelidir. Örneğin, “Çift Kişilik Yatak Satılık” veya “Temizlik Hizmeti Veriyorum” gibi başlıklar kullanılabilir.
Açıklama ve Detaylar: İlanınızda ürünün veya hizmetin detaylı açıklamasını yapın. Özelliklerini, durumunu, ölçülerini, markasını, fiyatını veya çalışma saatlerini belirtin. Potansiyel alıcıların veya işverenlerin ilanınıza göre değerlendirme yapabilmesi için tüm önemli bilgileri sağlayın.
İletişim Bilgileri: İlanınızda iletişim bilgilerinizi paylaşın. E-posta adresinizi, telefon numaranızı veya diğer iletişim yöntemlerinizi belirtin. Potansiyel alıcıların veya işverenlerin sizinle iletişime geçebilmesi için kolaylık sağlayın.
Doğru ve Güncel Bilgiler: İlanınızda doğru ve güncel bilgiler kullanmaya özen gösterin. Ürün veya hizmetin gerçek durumu hakkında yanıltıcı bilgiler vermekten kaçının. İlanınızın geçerli ve güncel olmasını sağlamak için düzenli olarak kontrol edin ve gerektiğinde güncellemeler yapın.
Ayrıca pararix.com ilan kısmında ilan açtığınız için teşekkür ederim. Sitemiz yavaş yavaş büyüyor. Ben de bu kuralları yazma gereği duydum.
Söylememe gerek yok ancak yine de buraya yazayım. Yasadışı olan hiçbir ilan kabul edilemez.