**Ben bir Ermeniyim ayni zamanda Turkiye Cumhuriyeti vatandasiyim. Suanda islerimden oturu Ermenistanda yasamaktayim. Burada degisik sektorlerde isler yapmaktayim. Turkiye -Ermenistan iliskilerinin duzelmesi ve gunden gune Turk yatirimcilarin Ermenistana yatirimlar yapmasi uzerine bu firsattan ve iliskilerden yola cikarak guzel isler yapmak adina siz saygi deger abilerime kardeslerime sormak fikirlerimi paylasmak istedim. Oncelikle ön yargiyla yaklasmak kotulemek yerine olusabilicek firsatlari ve resmin tamamini gormeye calismanizi oneririm. Kimileri Ermenistan hakkinda farkli dusunsede bugun bir cok Turk yatirimci Ermenistanda ticaret yapmaktadir bunun firsatini yakalayanlar suanda guzel kazanclar elde etmektedir en onemlisi Rusya pazarinda guzel yerler edinmislerdir. Benim burda izah etmeye ve sizlerle paylasmayi calistigim konu burda Ermenistanda birseyler yapmak isteyen benimle beraber ortak olmak isteyen guzel dostane ve kagit uzerinde isler yapmak isteyen degerli abilerimle ve kardeslerimle fikir alisverisinde bulunmak beyin firtinasi yapmak en onemliside guzel iliskiler kurup ileriye donuk dostluk tohumlari ekmektir. Bu yazimi degerlendirip iletisime gecmek isteyen abilerim kardeslerim bana ozelden yazip iletisime gecebilir sohbetimize gecebiliriz cunku insan tanimak kadar guzel bir sey yoktur şu hayatta. Eger guclu olmak istiyorsa bir insan dostlari oldugu zaman guclu olmaya baslar.
LUTFEN KİN,NEFRET, EN ONEMLİSİ IRKCI SOYLEMLERİNİZİ KENDİNİZE SAKLAYİNİZ BUNLARLA BİR YERE VARAMAYİZ.
HEPİMİZ FARKLİLİKLAR İLE DOLUYUZ LAKİN KONUSARAK ANLASABİLİYORUZ.**