ShineX Merhaba Akın ben ben baya bir tıklayarak 6k yaptım dönüştür dediğimde dönüştürmedi? Sebebi ney?
akince93 ShineX normalde dönüştürmesi gerekiyor. uygulamayı yeniden başlatmayı vs denediniz mi? bu çok anormal durum çünkü. uygulamayı test ederken hiç başıma gelmedi.
ShineX akince93 2-3k varken dönüştür diyorum 0.8 - 1.0 gibi şeyler çıkıyor dönüştürmek ister misiniz diyor evet diyorum değisiklik yok 2-3 defa yaptım olmadı
ShineX akince93 enerjiyi nasıl dolduracagim lacivert gibi bari açık mavi mi yapacaz? Öyleyse denedim gene bişi değişmedi dönüştüre basınca çıkan şeyi 0.0 mı yapmam lazim Elektrik ikonuuna basmammi lazım basınca bişi değişmiyor.
ShineX akince93 akın bey sabahtan beri uğraşıyorum ve 20k yaptım 0.1 yaptim ama dönüştür dediğimde dönüştürmedi enerji ikonuna bastım bişi olmadı ne yapmalıyım
ShineX akince93 dönüştür diyince dönüştürmeden önceki hali alıyor videolara baktım hepsinde reklam çıkıyor bende çıkmıyor
akince93 ShineX reklam çıkmıyorsa yeteri kadar reklam göstermiş olabilir. mail adresinizden bilgilerinize ulaştım kontrol sağlanacak en kısa zamanda.
akince93 ShineX yok. mail adresinizden kullanıcı bilgilerinize ulaştım. uygulama içerisinde neler yaptığınızı görebiliyorum. teknik ekibe ilettim en kısa zamanda size mail ile dönüş sağlarım. ilginiz için teşekkür ederim.
ShineX akince93 akın bey sorunu çözdüm artık geliyor özel dns açmışım kafamdan çıkmış özür dilerim yordum iyi günler