İnsanların en çok merak ettiği, araştırdığı ve gündemde yer edinmiş çok konuşulan haberlerden bazılarını buraya not alıyorum. Eğer sizin de eklemek istediğiniz haber veya insanların bilmesini istediğiniz bişeyler varsa buraya yazabilirsiniz.
Erdoğan, 3600 ek göstergenin ayrıntılarını açıklamış. Buna göre tüm memurların ek göstergelerinde 600 puan artış olacakmış. Ayrıca faiz konusunda da bir arttırma olmayacakmış. Hatta “Bu iktidar faizi artırmayacaktır, tam aksine biz faizi düşürmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.
iOS 16 tanıtıldı ve ayrıca Apple ürünlerine zam yaptı. iPhone 13 PRO 30k tl falan oldu. Hayırlısı. Apple parlatma bezinin fiyatı 249 TL’den 369 TL’ye yükselmiş.
Benzine ve mazota zam bekleniyormuş. Ayrıca 8 haziranda da zam bekleniyormuş.
Türkiye’deki poşet çaylarda 13 bin mikroplastik parçacığı tespit edilmiş. Poşet çay seviyordum püh a.
Blu TV zam yapmış. Ayrıca iddaa oynama tutarı minimum 10 lira olmuş.
Yemeksepetinde güvenlik açığı iddiası var. Ayrıca yemeksepetinden hesap silmek isterseniz 30 gün içinde siliyorlar.
Doktorlarımızı baş tacı yapmamız gerekirken böyle olaylarla karşılaşmaları beni üzüyor. Umarım hayati tehlikesi yoktur. Geçmiş olsun.
Eğer sizin de dile getirmek istediğiniz bişeyler varsa buraya yazabilirsiniz. Okuduğunuz için teşekkürler.