İnsanların en çok merak ettiği, araştırdığı ve gündemde yer edinmiş çok konuşulan haberlerden bazılarını buraya not alıyorum. Eğer sizin de eklemek istediğiniz haber veya insanların bilmesini istediğiniz bişeyler varsa buraya yazabilirsiniz.
Bugün galata kulesi önünde kendini yakan mı dersin? Bebek sahilde afedersiniz sevişen mi dersin? Çok çok ilginç bir gün oldu. Bu görüntüleri buraya atamıcam ama twitter’a girdiğinizde ilk çıkan şeyler bu görüntüler. Gece saatlerinde de bir olay vardı ama onu söylemiyorum bile. Yani kıyamet yakındır dediğimiz görüntüler gibi geldi bana. He bir de Manavgat’ta bir kadın çırılçıplak dolaşmış mı nolmuş?
Benzin ve motorine zam bekleniyormuş.
Doğalgaza konutta yüzde 30, sanayide yüzde 40, elektrik üretiminde ise yüzde 17 zam gelmiş.
Esenyurt’ta küçük yaştaki bir çocuğu taciz eden Suriye uyruklu M.A.B. tutuklanmış.
Şöyle bir açıklama var.
Bakan Murat Kurum: TÜFE üstü kira artışı yapana cezai müeyyide uygulayacağız.
Jahrein’in Twitter hesabı askıya alınmış.
Muharrem İnce, tarımsal üretim ve gıda güvenliği raporunu görüşmek için yarın MHP lideri Devlet Bahçeli’yle bir araya gelecekmiş.
Bu tweet çok konuşulmuş sosyal medyada.
Gündemde dikkatimi çeken olaylar bu kadardı. Canan Kaftancıoğlu serbest bırakılmış bu arada. Yarın da Ekrem İmamoğlu’nun duruşması var. Bakalım neler olacak. Okuduğunuz için teşekkür ederim.