İnsanların en çok merak ettiği, araştırdığı ve gündemde yer edinmiş çok konuşulan haberlerden bazılarını buraya not alıyorum. Eğer sizin de eklemek istediğiniz haber veya insanların bilmesini istediğiniz bişeyler varsa buraya yazabilirsiniz.
Son birkaç gündür '‘Okullar ne zaman kapanacak 2022’‘ veya ’‘Okullar ne zaman kapanıyor 2022’' araması çok yapılıyor. 17 Haziran 2022 Cuma günü karneler alınacakmış. Ondan sonra da yaz tatili. Bugünü saymazsak tam 18 gün var.
29 Mayıs İstanbul’un Fethi kutlu olsun bu arada. Keşke insanlar ayrılmasaydı ve bir arada kutlasaydı bu güzel günü.
Toplu taşımada maske zorunluluğu kalkmış. Vay be korona da bitti. Bu yaz ekonomi biraz güzel olsa tatil beldeleri dolup taşardı diye düşünüyorum.
Eskişehir’de yoga meselesi var. Yani kim kimi cimere yoga yaptı diye şikayet eder ben buna bi tık şaşırdım.
Bir de şöyle bir haber var. Açık giyinmek yasakmış. Haber.
Yunanistan, Türkiye ile sınırı ayıran beton sınır çitini kaçak göçmenlerin geçmesini engellemek için 80 km daha uzatacakmış. Kaynak.
Süleyman Soylu: Kötü günler geride kaldı. Demiş.
Herkes bence içinden sırada daha kötü günler var demiştir 😃
Bakan Kurum: Hazine arazilerini vatandaşın kendi için konut yapması adına uygun şartlarda satışa çıkacağız.
Üstüne bi de tatil yapmış ablamız. Ne güzel.
Hayırlısı be kankimler. Şeriat gelirse harbiden şaşırırım. Şaşırma eşiğim yüksektir ama şeriat bile beni şaşırtabilir. 😃
6′lı masa bişeyler açıklamış. Şeriat dede, demokrat dede, mavi akp, yeşil akp falan toplanmışlar işte ama okumadım. Gerek duymuyorum 😃
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “İnsan biraz utanır ya. ‘Kaçacak’ türü akıl ve ahlak dışı hezeyanlarla bu iş hiç olmaz. İşte Erdoğan burada, Ataköy’de, ölümüne burada.”
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: “Cumhurbaşkanı, egosunu yenmiş olmalı. Yetkilerini devretmeye hazır olmalı.”
Isparta’da günlerce süren elektrik kesintisi nedeniyle dağıtıcı şirket abonelere 109′ar TL cezai tazminat ödeyecekmiş.
İstanbul Planlama Ajansı, İstanbul’da ortalama aylık kira bedelini 6.360 TL olarak açıklamış.
Faizi silcem desen anlarım da neden kyk borçları siliniyor anlamıyorum 😃 (Önceden kyk borcunu ödemiş bir enayiyim)
Bir de NATO açıklaması yapılmış.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Tayyip Erdoğan Türkiye Cumhuriyeti’nin başında olduğu sürece, teröre destek veren ülkelerin kesinlikle NATO’ya girmesine biz ‘evet’ diyemeyiz.”
Neyse Berkcan çok güzel video yapmış. Valla her hafta yapsa her hafta izlenir. Umarım daha mutlu olduğun günler olur knk.