Türkiye Emlak Katılım Bankası 150 personel alımı yapacak.
Üniversite öğrencileri de bu işlere başvuru yapabilecek. 3. veya 4. sınıfta olmanız ya da yüksek lisans yapmanız bu programa dahil olmanıza etki etmiyor. Başvuru yapabilmek için aşağıdaki şartları taşıyor olmanız gerekiyor.
Aranan nitelikler:
- Üniversitelerin örgün eğitim veren İktisadi ve İdari Bilimler, Siyasal Bilgiler, İktisat ve İşletme Fakültelerindeki bölümlerin 3. ve 4. sınıfında okuyan veya Yüksek Lisans eğitimleri devam eden,
- Genel transkript notunda 2.5 ve üzerinde puana sahip olan, (transkript belgenizi Özgeçmiş Eklentileri kısmından yüklenmeniz gerekmektedir)
- Geçmiş yıl ve dönemlerden ders sorumluluğu olmayan,
- Haftada en az 2 tam gün çalışabilecek durumda olan,
- Katılım Bankacılığında çalışmaya istekli,
- Tercihen İngilizce yabancı dil bilgisine sahip,
- Kendini geliştirmeye açık, takım çalışmasına yatkın,
Takım arkadaşları aranıyor. Başvuru linki için tıklayınız.
Bu ilanda 100 personel alımı yapılacak.
Diğer bir ilan ise '‘Genç Katılım Tech’' ilanı olarak geçiyor. Aranan nitelikler şöyle
- Üniversitelerin örgün eğitim veren Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Matematik Mühendisliği vb. bölümlerinin 3. ve 4. sınıfında okuyan veya Yüksek Lisans eğitimleri devam eden,
- Genel transkript notunda 2.5 ve üzerinde puana sahip olan, (transkript belgenizi Özgeçmiş Eklentileri kısmından yüklenmeniz gerekmektedir)
- Geçmiş yıl ve dönemlerden ders sorumluluğu olmayan,
- Haftada en az 2 tam gün çalışabilecek durumda olan,
- İstanbul’da ikamet eden,
- Katılım Bankacılığında çalışmaya istekli,
- Finansal teknolojilere ilgi duyan ve yeni teknolojileri takip eden,
- Tercihen İngilizce yabancı dil bilgisine sahip,
- Kendini geliştirmeye açık, takım çalışmasına yatkın,
Takım arkadaşları aranıyor. Başvuru linki için tıklayınız.
Bu ilanda ise 50 personel alımı yapılacak.